7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181516
7,0 47 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

wzruszyłam sie gdy na końcu wszyscy w kinie wstali i zaczeli klaskać, ej to było piękne moja kolezanka, która nie miała pojęcia kim jest tarantino i troche sie obawiałam, ze zaśnie mi na tym filmie, ale ona wyszła i powiedziała "dziękuje ci ze mnie uświadomiłaś" i teraz wtajemniczam ją zaczełam od "Wsciekłych psów" :)

balerina

No cóż, jaka publicznosć taki film. Za mną siedzial jakiś debil który rżal co chwile, a najbardziej w momencie zderzenia czołowego, kiedy kończyny dziewczyn fruna w powietrze. To go do łez ubawilo. Jakby go z mentalnego przyprowadzili. Jak takie półgłowki sie zachwycają to już oznacza ze film jest dobry??? Wg mnie Tarant dal ciała. Facet opowiada w wywiadach jak latwo mu przyszlo pisac dialogi do tego filmu, no jasne, poza kilkoma minutami dialogi tu są do bani, byle licealista by lepsze napisal. Dwie godziny ględzenia, w tym z 5 minut niezlego dialogu: kiepski wynik. Pierwsze pól godziny filmu to żalosna żenada w wykonaniu rezysera zachwyconego samym sobą, potem nieco lepiej ale bez rewelacji. Koniec kretyński, suki w szale ataku i zemsty, pokazują, że jak je trochę pouwierać to nie są lepsze od tego zboka. A publika rży jak stado baranów. A tak na marginesie, ja to nie chciałbym przebywać nawet 5 minut w towarzystwie dziewczyn które co chwila mówią do siebie bitch i fuck.

ocenił(a) film na 10
krzysiektom

Juz wiem co boli krzysiektom, że kobiety zabiły w taki sposób faceta, albo wolałby samych facetów w filmie.

ocenił(a) film na 10
KamiLPArsenal

moze lubi chłopców hahahah, to kobiety rządzą w tym filmie!!!!

użytkownik usunięty
balerina

u mnie nikt nie klaskał, ale wszyscy bawili się świetnie,
najlepsze było jak ktoś podczas wcale nie śmiesznych scen dostał głupawki, wtedy cała sala się pokładała ze śmiechu, taka publiczność jest najlepsza, jak wszyscy się śmieją :)