dałem 9 bo na to zasługuje bardzo dobry film ci co dają te własnie 1 to ciekawe jak oni by sami nagrali film jakis ? zastanówcie sie jakie oceny dajecie... no moze i rozumiem jednemu sie podoba drugiemu nie ale musicie pod innym kątem zobaczyc ten film i troche by sie znalazło fajnych momentów dla którego byście zmienili ocene ...
9/10 to naprawde wysoka ocena. Uzasadnij swoja wypowiedz i podaj argumenty przemawiajace za tym filmem. Twoje "Kilka fajnych momentow" nie brzmi zbyt przekonująco. Skoro nie rozumiesz nas, zwyklych, szarych userów, to postaraj sie wszystkich przekonac, serwujac nam porcje solidnych atutów, dzieki ktorym zaczniemy podziwiac to dzielo wspolczesnej kinematografi. Ja osobiscie uwazam go za kompletne dno, zreszta pierwowzor byl niewiele lepszy. Pzdr.
Kompletnym dnem są tacy ślepi ludzie jak Ty! Film jest rewelacyjny jak na horror! Dlaczego jest dnem może Ty uzasadnisz!
crb czy jakos tak sam własnie jestes dno jestem ciekawy czy bys wogóle nadawał sie aby nagrac jakikolwiek film ?
"zastanówcie sie jakie oceny dajecie..."
Człowieku, to zdanie powinno być skierowane do ciebie. 9/10??????? Rozumiem, że są rózne gusta ale to już przesada...
wiem ze kazdy ma inny gust i nie powinienem sie czepiac no ale jednemu sie podoba drugiemu nie i po prostu koniec i kropka hehe :)
ja oglądałem The grudge 2 9/10 i Darkness Falls 9/10 i użytkownik "kosa2236" niech sie zastanowi zanim coś powie bo widać ze juz dawno mozg wyparował po odpowiedzi wyzywając innych błaznami on tak pewnie mysli jak jemu cos sie podoba a komus nie to juz od razu wyzywa bo tak mu sie chce kos2236 zanim cos powiesz walnij5razy a nawet więcej bo widać ze taka osema jestes i dopiero cos napisz
Ja też dałam 9. Wole pierwsza czesc, ale na drugiej tez mozna sie wystraszyc. Lubie filmy Shimizu, a ten nie był wcale zły.
Nie jestem żadnym "profesjonalnym" krytykiem, wiec nie mam potrzeby rozwodzic się nad tym, czy ten film jest przereklamowany, tandetnie zagrany i te pe. Mnie się pododbało i kropka.
"Ja też dałam 9. Wole pierwsza czesc, ale na drugiej tez mozna sie wystraszyc."
Rozumiem, ze skoro druga czesci (wg. Ciebie) zasluguje na ocene 9/10, to pierwsza 10/10 ??
Bez komentarza..
w japońskiej wersji nie ma efektów,beznadziejna charakteryzacja ale...jest to "coś".klimat,fajna fabuła(kompletnie nie pokrywająca się z wersją amerykańską)i niech nikt nie nazywa mnie wieśniakiem-zobaczcie wszystkie wersje,a potem oceniajcie.