PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190316}

Grudge - Klątwa 2

The Grudge 2
2006
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 29619
5,0 5 krytyków
Grudge - Klątwa 2
powrót do forum filmu Grudge - Klątwa 2

DNO DNO DNO. NIGDY NIE PISZę KOMENTARZY ALE TEN FILM POWALIł MNIE SWOJą BEZNADZIEJNOśCIą. KOłO HORRORU TEN FILM NAWET NIE LEżAł. CO JAKIś CZAS POJAWIA SIę DZIECKO ALBO KOBIETA I WIELKI MI HORROR ...
JEśLI CHCESZ ZOBACZYć HORROR TO POLECAM FILM ALIEN A NIE TEN SHIT....
POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 10
robzombie75

Alien?? TO ta bajka z misiem i słoniem!! Człowieku pewnie oglądałeś film rano albo przy włączonym świetle. Jeden z lepszych horrorów tego roku tak jak shutter !! Wyrąbane są te filmy tylko trzeba umieć myśleć!!! POZDRo :D

ocenił(a) film na 8
robzombie75

Więc pozostań przy tym i nie pisz już więcej komentarzy...

ocenił(a) film na 1
Marcus_gd

już w tv widzę reklamują ten denny film....

robzombie75

telsfor, gdybyś na avatarze nie miałem roba zombie, to też bym Cię zjebał. a tak - zachowam ciszę :)

King_SX

*nie miał :) .

robzombie75

Warto iść nma ten film? Proszę o obiektywne opinie. :)
Pozdro :)

robzombie75

iść warto.. ale najpierw oglądnij japoński oryginał;) Bo ta amerykańska bardziej śmieszy niż straszy. I nie ma co się bulwersować, kiedy ktoś pisze że ten amerykański remake to dno... bo tak jest. Po co robić remake dobrych filmów. Japończcy zrobili swoje Ju-On 2 bez efektów komputerowych, skupili się na pracy kamery... a tu:| Można oglądnąc dla porównania.. i tylko po to.

ocenił(a) film na 7
vater_r

Raz:
To nie jest komentarz, zwykle on jest odosobniony i nikt na forum nie czyta każdego z uwagą. Jednak to co założyłeś to publiczny temat na forum, dotyczący danego filmu (w tym wypadku Klątwy 2).

Dwa:
Masz rację, nie pisz więcej swoich tematów z włączonym CapsLookiem.

Trzy:
Zgadzam się z przedmówcą.

ocenił(a) film na 7
vater_r

Raz:
To co napisałeś to nie komentarz, tylko osobny temat na publicznym forum, które akurat dotyczy filmu pt. Klątwa 2.

Dwa:
Masz rację, nie pisz więcej tego typu postów z włączonym CapsLookiem.

Trzy:
Zgadzam się z przedmówcą.

Może jeszcze 4...
Fajny avek ;)

robzombie75

a japonskim sie idzie zanudzic... w amerykanskim przynajmniej cos sie dzieje

robzombie75

Ja nie ogladalam przy zapalonym swietle(jak tu niektorzy pisza), tylko grubo po polnocy.
I ogromnego wrazenia na mnie nie zrobil. A jestem strasznie strachliwa. jesli moge tak powiedziec... x]

ocenił(a) film na 4
robzombie75

Hahaha "Alien" to horror ?? To dobry film science-fiction, ale bez jaj. Nie mów że się bałeś oglądając "Alien" :DDDD To chyba bym musiał miec 12 lat ;)
Co do tego filmu, to jeszcze nie oglądałem, więc się nie wypowiadam.
Ale z tym strasznym "Alienem" to było dobre ;)))