PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190316}

Grudge - Klątwa 2

The Grudge 2
2006
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 29619
4,8 4 krytyków
Grudge - Klątwa 2
powrót do forum filmu Grudge - Klątwa 2

Właśnie wróciłem z kina i muszę przyznać że druga część filmu jest wciąż tajemnicza i straszniejsza . Stwierdzma że według mnie film jest bardziej thrilerem niż horrorem (no chociaż pierwsza scena przypominała horror) film bardzo świetnie zrobiony i w ogóle , już nie wiem co powiedzić , powiem tylko że czekam już na trzecią część .

RokiCor

hmmmmmmmmmm chyba oglądalismy 2 rózne filmy bo się przez wiekszośc Klątwy ryłam...:/ jak dla mnie nie jest ani trochę straszny:D:D powiniem być komedią a nie horrorem:)

ocenił(a) film na 8
agrafcia2

Nie boję się żadnych filmów tylko ten mnie się bardzo podobał a co do komedi to we filmie były tylko 3 zabawne sceny .

ocenił(a) film na 6
RokiCor

Jakie te 3 zabawne sceny ?? Ja nie widziałem żadnej. Film przecięty a raczej nawet słaby jak dla mnie ale nie dziwie się że Ci sie podobał ale tylko dlatego że w kinie bardziej można się wczuć niż w domu.

ocenił(a) film na 3
RokiCor

Ten film w ogóle straszny nie był!!Jak np zobaczyłam tą pedagog jak się zmieniła w to coś (niewiem jak to nazwać "zombi'?) i zrobiła taką mine to myślałam że się ze śmiechu posikam! to 'aaaaaaaaa' też było dobijające! W sazadzie w tym filmie był tylko jeden straszny moment i w porównaniu do 1 to to jest komedia!