PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190316}

Grudge - Klątwa 2

The Grudge 2
2006
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 29619
5,0 5 krytyków
Grudge - Klątwa 2
powrót do forum filmu Grudge - Klątwa 2

Słabiutki

ocenił(a) film na 4

Poniżej oczekiwań, mało straszny czasami nawet śmieszny. Ale kilka scen nawet strasznych :|

ocenił(a) film na 3
wowvaqa

Zgadzam sie , film slaby zeby nie powiedziec ze tragedia. Nie jest straszny, ja przy koncowce prawie przysnalem. Niektore sceny zrobione na sile. Jedynka chociaz nie byla filmem rewelacyjnym bije dwojke na glowe. Moja ocena dla the grudge 2 to 3/10. Porazka. Lepiej zobaczyc wersje japonska.

ocenił(a) film na 3
wowvaqa

Zgadzam sie , film slaby zeby nie powiedziec ze tragedia. Nie jest straszny, ja przy koncowce prawie przysnalem. Niektore sceny zrobione na sile. Jedynka chociaz nie byla filmem rewelacyjnym bije dwojke na glowe. Moja ocena dla the grudge 2 to 3/10. Porazka. Lepiej zobaczyc wersje japonska.

ocenił(a) film na 3
wowvaqa

ocenił(a) film na 3
wowvaqa

ocenił(a) film na 6
wowvaqa

Zgadzam się z wami. NSłabszy niż 1. Ja daje mu 6/10. Były tam momenty grozy i napięcia ale zdecydowanie za mało. Są śmieszne momenty:)
SPOILER: naprzykład jak ta pani psycholog sie nagle zmienia w ducha i koleżanki Allison nagle się pojawiają... też duchy:)