PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190316}

Grudge - Klątwa 2

The Grudge 2
2006
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 29619
5,0 5 krytyków
Grudge - Klątwa 2
powrót do forum filmu Grudge - Klątwa 2

Tak nudnego i beznadziejnego filmu to już dawno nie widziałem!! Niestety amerykańce znów z dobrego pierwowozowu (Ju-On 2) zrobili wielkie G!! szkoda marnować czasu na to "dzieło"!!

ocenił(a) film na 10
JassVoorhess

Co ty pewnie wolisz Eragon nie !!! Wogóle Klątwa była spox nawet straszna i zakręcona trzeba było myśleć!!!

ocenił(a) film na 10
JassVoorhess

Co ty pewnie wolisz Eragon nie !!! Wogóle Klątwa była spox nawet straszna i zakręcona trzeba było myśleć!!!

ocenił(a) film na 1
JassVoorhess

"Kłątwa" owszem była spoko ale tylko w wersji oryginalnej japońskiej, niestety amerykanie niepotrafili zrobić nic z tym filmem a tylko go zepsuli. JA bajek nie oglądam, a niestety temu filmowi znacznie bliżej do bajki niz do horroru!!

ocenił(a) film na 10
JassVoorhess

Gratuluję umiejętności rozróżnienia gatunku poniważ "Klątwa" nie ma nic wspólnego z bajką. A tak pozatym to powiedz co ci się w "Klątwie" niepodobało bo, nie wiem czy wiesz ale, to co piszesz świadczy o tobie, a po dwócz pierwszych komentarzach to, wcale się nie popisałeś.

PS. Oj niewiele filmów widziałeś skoro "Klątwę" uważasz za nudny i beznadziejny.

Syaimaral_sama

Do Ja 88 jedynka byla swietna. Autor komentowal czesc druga druga. Przyznasz, ze jest z lekka gniotem.

ocenił(a) film na 1
JassVoorhess

w pełni popieram klątwa 1 i 2 to dno !

ocenił(a) film na 1
JassVoorhess

Ja 88 naucz sie najpierw czytać ze zrozumieniem, a dopiero później się wypowiadaj!! A w "klątwie !!2!!" nic mi się nie podbało i tak jak to powiedział(a) kylo_masters ten film to gniot!!

ocenił(a) film na 7
JassVoorhess

Są tacy co sięgają TYLKO teraz po 2 część filmu, są tacy, co widzieli tylko remake Klątwy, jak i zadufani ludzie w pierwowzorach japońskich...
I moje pytanie (nie retoryczne), czy to nie jest zagmatwane?

Każdy ma inny gust, mnie się podobały wszystkie, jednak obsada bardziej zadowalała w remake'u :)
Więc do tego można wracać jak i kwestionować godzinami! Naprawdę ;)