PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190316}

Grudge - Klątwa 2

The Grudge 2
2006
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 29588
5,0 5 krytyków
Grudge - Klątwa 2
powrót do forum filmu Grudge - Klątwa 2

No wiecie :D
Nie wiem, czy jest lepszy, ale po forum zgaduję, że nie...
Doradźcie, iść do kina czy w jakiś inny nie skomplikowany, w lekko nie legalny sposób go obejrzeć?

ocenił(a) film na 8
freepick

Rzeczywiście jedyna była lepsze ale ta część też nie jest taka zła, są sceny na które nie da się patrzeć, więc jesli masz ochote to polecam KINO, bo to daje dużo lepszy efekt niż w domu, no chyba ze sie ma sprzed bardzo dobrej jakości.

mala2406

jedynka napewno byla the best ale 2 ma tez super klimat i tak jak na 1 chwilami wlosy mi stawaly dęba polecam mozna sie bać!!!

ocenił(a) film na 7
siemanko_2

Ha! Dopiero teraz zauważyłem to:
"Od lat 12" xD

Jak ja mam oglądać go w kinie z dzieciakami nawet 11 letnimi, to dziękuję, już wolę się męczyć przed kompem :)

ocenił(a) film na 8
freepick

Moim zdanie takich filmow w ogóle nie powinno oglądać dziecko, to nie jest film dla dzieci bo za mocny ma wpływ na psychikę. Przynajmniej ja mam taka opinie i to nie jest złośliwe z mojej strony.

ocenił(a) film na 5
freepick

Nie oglądaj tego chłopie. Totalna klapa, nie ma w tym filmie nic czego byś już gdzieś nie widział. A nuda aż bije z ekranu.

ocenił(a) film na 7
Plejbek

Trochę lepszy niż pierwsza część, ale polecam oebjrzeć "Ju-On: The Grudge 2" jest o 100 razy lepsza niż amerykańska wersja. Dodawali u nas do jakiejś gazety...niestety dali tylko wersję z lektorem.