PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681825}

Gwiazd naszych wina

The Fault in Our Stars
2014
7,4 230 tys. ocen
7,4 10 1 229611
5,1 32 krytyków
Gwiazd naszych wina
powrót do forum filmu Gwiazd naszych wina

Ta aktorka z niezgodnej jest okropna

ocenił(a) film na 8
dziurawa_krystynka

Jest piękna i utalentowana

Indy_6

Grać potrafi, ale nie jest piękna.

ocenił(a) film na 9
dziurawa_krystynka

Jest. Kwestia gustu.

ocenił(a) film na 10
Kierokat

Dokładnie. Jednym się podoba, innym nie. Moim zdaniem Shai jest bardzo ładna ;)

ocenił(a) film na 7
dziurawa_krystynka

też jej nie lubię

ocenił(a) film na 10
dziurawa_krystynka

moim zdaniem zagrała rewelacyjnie,a uroda to już kwestia gustu :) moim zdaniem to ładna dziewczyna ze świetną figurą i nieschodzącym z twarzy uśmiechem :)

ocenił(a) film na 10
dziurawa_krystynka

Ona ma prześliczne oczy i uśmiech i ma czarującą osobowość. Rozmowa z nią byłaby przyjemnością. Za to Dziurawa, żeby tak krytykować drugą dziewczynę? Żenujące - to pokazuje w jakich czasach żyjemy. Za dużo "Tap Madl", za mało dobra.

ocenił(a) film na 6
dziurawa_krystynka

Moim zdaniem nie jest tak właśnie typowo piękna, ale ma coś w sobie. Z resztą trudno znaleźć jej zdjęcie, na którym nie jest uśmiechnięta :)

ocenił(a) film na 7
dziurawa_krystynka

Strasznie jej nie lubie , nie potrafie znieść żadnego filmu w którym gra , a szkoda bo ten wydaje się być całkiem interesujący.

mrau145

Ta dziewczyna gra bardzo naturalnie i to jej wielki plus bo kiedy patrze na jej rówieśniczki które sie staraja grac naturalne to wychodzi z tego zenada . Ne jestem jej ogromna fanka ale uważam ze ma tego aktorskiego bakcyla . A co do jej urody hmmm ... można powiedzieć ze jest przeciętnie ładna
W każdej bohaterce króra zagrała widze osobe którą miała sie stać i nie psuje filmu swoja osoba

ocenił(a) film na 7
paulina___

Nie mam nic do jej urody a co do aktorstwa to nie powiem że jest beznadziejna albo wręcz odwrotnie, jak dla mnie jest przeciętna , ale po prostu Shailene okropnie mnie irytuje nie ważne w jakim filmie/serialu gra .Może kiedyś mnie do siebie przekona :)

dziurawa_krystynka

gusta i gusteczki....
ja generalnie nie przepadam za takimi filmami ale czego sie nie robi by uszczesliwic kobiete...

dziurawa_krystynka

Ta aktorka ma imię :) A poza tym - co Ci w Niej nie pasuje? Uśmiechnięta, ma bardzo ciepłe spojrzenie, nietuzinkową urodę. Do każdej roli wygląda inaczej i ogromny plus, że nie zastanawia się nad tym, w którą stronę spadnie jej kosmyk włosów - jest naturalna, a to rzadko spotykane, nie tylko wśród aktorek.

dziurawa_krystynka

Moim zdaniem Shailene Woodley jest piękna, ale w długiej włosach było jej lepiej :)

matylda2000

Też tak uważam ale co sie robi dla roli

paulina___

Dokładnie, dobrze ze chociaz wykorzystała swoje włosy na szczytny cel :)

dziurawa_krystynka

Ja ją bardzo lubię. Jest skromna, sympatyczna, bardzo fajnie gra. Widziłam ją w Cudownie tu i teraz i niezgodnej i jest świetna.