Shailene Woodley. Coraz częściej pojawia się w tego typu produkcjach. Nie jestem pewna czy wyróżnia sie czymś wyjątkowym. Co o niej sądzicie?
Odpowiedź na to spostrzeżenie znajdziesz pod tym postem:
http://www.filmweb.pl/film/Gwiazd+naszych+wina-2014-681825/discussion/Shailene,2 354605
Poza tym.. "Coraz częściej pojawia się w tego typu produkcjach". Podałaś dwie, i do tego dwie z kompletnie różnej tematyki. No, oczywiście w obu jest miłość.. Więc co miałaś na myśli? Że mogą być kasowymi ekranizacjami książek? Cóż, stwierdzenie "coraz częściej" raczej nie jest zbyt adekwatne :) Na razie są tylko dwie.. (nie znam pochodzenia pozostałych jej filmów)
Mam na myśli, że są nowymi ekranizacjami książek. Była brana pod uwagę do roli Katniss w Igrzyskach śmierci, wybrali ją do Carrie (lecz odrzuciła rolę), Gwiazd naszych wina i Niezgodna no i miała zagrać w sequelu Niesamowitego Spider-Mana (tu nie książka :)) Idzie właśnie w tym kierunku, a wcześniej znałam ją tylko ze Spadkobierców.
Cóż, wcześniej wcale jej nie znałam.. :) I według mnie dobrze że nie wygrała roli Katniss... Ok, nie wiem jak gra, ale po prostu nie wyobrażam sobie kogoś innego na miejscu jednej z moich ulubionych bohaterek :) Bo, niestety, gdy raz już zobaczy się ekranizację książki zostaje w głowie to wyobrażenie producentów filmu..
Dlatego mam nadzieję, że Woodley da radę i nie rozwali tak wspaniałej książki jaką jest Gwiazd naszych wina. (komplementowanie innego filmu na forum tego, wybacz :D)
Dokładnie- też nie potrafiłabym wyobrazić sobie jej jako Katniss :)) Po zwiastunie Gwiazd.. myślę, że zagra dobrze jednak bardzo mnie zraziła w Niezgodnej. Może jej gra nie jest zła, ale w tym filmie miałam wrażenie, że znalazła się w niewłaściwym miejscu.