PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681825}

Gwiazd naszych wina

The Fault in Our Stars
2014
7,4 230 tys. ocen
7,4 10 1 229611
5,1 32 krytyków
Gwiazd naszych wina
powrót do forum filmu Gwiazd naszych wina

…przesłodzony i przeceniony. Książkę przeczytałam przed pójściem na seans. Bardzo ugładzili
końcówkę, więc film w ogóle mnie nie wzruszył. Ani razu. Naprawdę uważam, że lepiej byłoby
gdyby zostali przy samej książkę. Niesamowicie irytujące jest jak nagle wszyscy rzucili się na
Green'a. cóż

ocenił(a) film na 1
Pinkusek

Dokładnie! Książka była rewelacyjna, ale film, z całym szacunkiem, schrzanili. Nie tylko przez dobór aktorów (Shailene Woodley wypadła tu naprawdę koszmarnie) ale też przez to,że z dobrej, filozoficznej książki zrobili jakieś pier*#@!&! love story dla nastolatek. Ocenę 7 wystawiam tylko ze względu na sentyment do książki.

theMedicalDoctor

No właśnie to jest filozoficzna książka, głęboka nad którą można naprawdę dużo się zastanawiać, a film płytki i prosty bardzo.

ocenił(a) film na 5
Pinkusek

Mam takie same odczucia. Książkę czytało mi się z wielką przyjemnością,naprawdę była niesamowita,a film pozostawił mi taki lekki niesmak.

ocenił(a) film na 2
katella

niesmak, zażenowanie i wielkie rozczarowanie :c

@theMedicalDoctor zgadzam się z Tobą w 100%, w kwestii aktorów to dla mnie i tak wystąpienie nie tyle co Shailene Woodley a Ansela Elgorta było pokazem "jak nie powinno się grać"