Poleca ktoś przeczytanie tej książki? miałam jechać na film do kina, ale moje plany się zmieniły.
Teraz prawdopodobnie będzie taka okazja, ale najpierw chciałabym przeczytać książkę i nie wiem,
czy warto się za nią brać :)
Zdecydowanie warto, skończyłam czytać niecałe 10 minut temu i jestem pod wielkim wrażeniem. Jest zdecydowanie obowiązkową lekturą dla każdego. Niesamowita i poruszająca sprawy o których na codzień nie myślimy. Do kina wybieram się za kilka dni i mam nadzieję że film będzie chociaż w połowie tak dobry jak książka :)
Zdecydowanie warto! I uważam, że film oddaje bardzo dobrze atmosferę książki. Bałam się, że zepsują, ale nie zepsuli ;)
Lepiej najpierw przeczytać książkę, emocje są silniejsze :D. Nie zawiodłam się na filmie, ale podejrzewam, że mocniej na mnie zadziałał niż na innych m.in. dlatego, że przeczytałam najpierw książkę. Także polecam!
Najpierw książka potem film :)
Książka jest bardzo dobra, a film na szczęście strasznie od niej nie odbiega.
Książka mam wrażenie, jest bardziej poruszająca mimo wszytko.
Przeczytałam w jeden dzień tak mnie wciągnęła XD KOCHAM JĄ... ostatnie 60 str płakałam bez przerwy aż było mi trudno czytać bo mi się zamazywało od łez <3 Polecam z ręką na sercu :3