PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681825}

Gwiazd naszych wina

The Fault in Our Stars
2014
7,4 230 tys. ocen
7,4 10 1 229611
5,3 46 krytyków
Gwiazd naszych wina
powrót do forum filmu Gwiazd naszych wina

Hej! Jak w temacie, chciałabym się dowiedzieć, który moment w filmie był dla Was najbardziej
wzruszający?
Moje oczy się bardzo zamgliły przy pogrzebowej przemowie w kościele, gdy przyjaciel Gusa mówił o
robotowych oczach, no rozwalił mnie tymi słowami na łopatki.

ocenił(a) film na 8
Just_Bella

Wiele momentów. Gus mówiący Hazel o nawrocie choroby, rozmowa Hazel z rodzicami o tym co będzie jak jej zabraknie no i oczywiście pogrzebowe przemowy Hazel i Isaaca. Ten film to jeden wielki wyciskacz łez, prawie każda osoba w kinie płakała i się nie dziwie.

ocenił(a) film na 7
LillyAmelia

Tak faktycznie, zapomniałam o rozmowie z rodzicami i nawrocie choroby, wtedy też ciarki miałam. U mnie na seansie również płakali, wliczając mężczyzn.

ocenił(a) film na 3
Just_Bella

Gus do Hazel na ławce w Amsterdamie: "(...) i zaświeciłem się jak choinka".

ocenił(a) film na 8
Just_Bella

moment który sprawił że się popłakałam to kiedy Hazel mówiła : but Gus my love I cannot tell you how thankful I am for our little infinity

ocenił(a) film na 10
Just_Bella

Mnie najbardziej wzruszyła scena na końcu kiedy Hazel czytała list od Gusa. No ale było również wiele innych wzruszających scen.

ocenił(a) film na 8
Just_Bella

Mowy pogrzebowe Hazel i Isaaca i moment, w którym umiera Gus, reakcja Hazel.

ocenił(a) film na 8
Just_Bella

A mnie dobił już ostatecznie tekst Hazel, że kiedy parę lat wcześniej w drodze do szpitala oceniła swój ból na 9, nie zrobiła tego, bo była odważna, tylko dlatego, że zachowała 10 na wyjątkową sytuację jaką był dla niej później ból po stracie Gusa...