Parę lat temu zaczęłam oglądać film i bardzo chciałabym go skończyć, ale nie pamiętam jak się
nazywa. Był to horror lub thriller. Pamiętam tylko początek, więc: Była tam dziewczynka, (około 13 lat)
miała ciemne włosy i jasną cerę, jechała samochodem przez las chyba ze starszą siostrą i na drodze
leżało przewrócone drzewo. Starsza siostra nie skupiła się na drodze i miały wypadek. Dziewczynka
wyleciała z samochodu (z tego co pamiętam to samochód miał schowany dach), a jej siostra nie
mogła z niego wyjść bo zaciął się pas bezpieczeństwa. Mała dziewczynka chciała jej pomóc, ale nie
mogła się ruszyć i na jej oczach siostra spłonęła bo auto wybuchło. Po tym zdarzeniu dziewczynka
zamknęła się w sobie i to tyle co pamiętam.
Ps. Przepraszam, że piszę to tutaj, ale naprawde bardzo mi zależy żeby znależć ten film.
hej! Szukam filmu myśle że lata '90. Oglądałam go już dawno i pamiętam tylko strzępki/ Starszy mężczyzna ma żonę i córkę. Nie wiem czy ma rozdwojenie jaźni, czy jakieś przywidzenia, ale widzi mężczyznę ( tak jakby jego drugą złą stronę- chyba) który każe mu zabijać. Pamiętam scenę w bodaj że Jego sypialni z tym urojonym mężczyzną, przy wielkim oknie. Tam chyba podglądał swoją następną ofiarę. Bardzo możliwe że na łóżku leżało ciało swojej córki, którą po jakimś czasie "natręt" też kazał mu zabić. Kojarzę jeszcze scenę w samochodzie, w którym rozmawia z tym "drugim nim" i widzi go w lusterku na tylnim siedzeniu. Mam wrażenie że film w klimacie mrocznym.
Bardzo zależy mi na odszukaniu tego filmu, bo nie daje mi spokoju od paru lat,a nigdzie nie mogę go znaleźć.
Dlatego postanowiłam zarejestrować się tutaj, tylko nie wiem do którego topiku najbardziej się podpasować, więc piszę tutaj. Bardzo proszę o pomoc;)