PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681825}

Gwiazd naszych wina

The Fault in Our Stars
2014
7,4 230 tys. ocen
7,4 10 1 229611
5,1 32 krytyków
Gwiazd naszych wina
powrót do forum filmu Gwiazd naszych wina

Ufff

ocenił(a) film na 8

Uffff to było naprawdę CIĘŻKIE, ale nie ciężkie w negatywnym sensie tego słowa, tylko raczej hmmm jakby to powiedzieć… wymagające. W swoim życiu zmarnowałem naprawdę wiele czasu na wpatrywanie się bezmyślnie w ekran komputera, granie w durne gry i oglądanie idiotycznych, miernych Komedii, jednak te dwie godziny były czymś naprawdę… wartościowym. Ale do sedna! Niewiele jest filmów które potrafią skłonić mnie do refleksji i zadumy, które dają odpowiedzi na pytania które stawiamy sobie we własnym życiu, osobiście do tej pory widziałem tylko 3 takie ekranizacje powtarzam do tej pory, i nigdy ale to nigdy nie sądziłbym że do kanonu tych najwspanialszych dzieł trafi komedia romantyczna o nastolatkach… a raczej komediodramat. Być może to tylko ckliwa historyjka jednak wywarła na mnie fenomenalne wrażenie. (ps. piszę na świeżo po obejrzeniu)

ocenił(a) film na 8
orengaroa

Nie dodam nic więcej,bo nie ma takiej potrzeby.

saratoga12

Możesz napisać jakie to ekranizacje, bo mam takie same wrażenia po tym filmie jak ty. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Areecki

Ekranizacja "gwiazd naszych wina" autorstwa Johna Greena,o ile zrozumiałam że o to pytasz :)

ocenił(a) film na 8
Areecki

Przejrzyj mój profil to zobaczysz jakie filmy są dla mnie najbardziej wartościowe :)