PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681825}

Gwiazd naszych wina

The Fault in Our Stars
2014
7,4 230 tys. ocen
7,4 10 1 229611
5,3 46 krytyków
Gwiazd naszych wina
powrót do forum filmu Gwiazd naszych wina

film nie rozczarowuje,nie przerobili na siłę bardzo dobrej moim zdaniem książki.kto sporo czyta na
pewno się ze mną zgodzi.reszta sękatych dech piszących o wyłączeniu po 15min niech sie buja na
resorach własnej głupoty.poczytajcie trochę,przeżyjcie trochę,może następnym razem dając niską
ocenę będziecie przynajmniej świadomi,że wasza opinia faktycznie jest dla kogoś wartościowa...

ocenił(a) film na 4
nosferatu21

I kolejna prymitywna opinia ;)
Jesli szczytem twoich możliwości jest obrażanie tych o innej opinii, świadczy to o tym, że jesteś od nich nawet głupsza.

Także poczytaj trochę, naucz się czego, przeżyj cokolwiek w życiu i dowiedz tego czym są argumenty. Bo w tej chwili twoja opinia jest czysto bezwartościowa ;>

Dealric

nie była to odp na Twoje wypociny synku.osobny temat,wyrażone zostało moje zdanie.także uderz w stół....a skoro mowa o obrażaniu,to wychodzi Ci to całkiem dobrze.mama pozwala Ci na takie rzeczy?

nosferatu21

Zgadzam się. Chyba pierwszy raz widziałam tak dobrą ekranizację książki. Nawet wiele dialogów było żywcem wyciętych z książki. Jedyne czego mi brakowało to pominięcie byłej dziewczyny Augustusa. Ogólnie film jest bardzo dobrym odwzorowaniem książki. Więc polecam wszystkim najpierw przeczytać książkę :)

VictoriaChang

masz rację z tą ex-Augustusa...myślę,że rozwinięcie tej sprawy zaważyło by znacznie na długości filmu :) choć jak dla mnie-mógłby być nawet dłuższy,pozdrawiam ;P