film nie rozczarowuje,nie przerobili na siłę bardzo dobrej moim zdaniem książki.kto sporo czyta na
pewno się ze mną zgodzi.reszta sękatych dech piszących o wyłączeniu po 15min niech sie buja na
resorach własnej głupoty.poczytajcie trochę,przeżyjcie trochę,może następnym razem dając niską
ocenę będziecie przynajmniej świadomi,że wasza opinia faktycznie jest dla kogoś wartościowa...
I kolejna prymitywna opinia ;)
Jesli szczytem twoich możliwości jest obrażanie tych o innej opinii, świadczy to o tym, że jesteś od nich nawet głupsza.
Także poczytaj trochę, naucz się czego, przeżyj cokolwiek w życiu i dowiedz tego czym są argumenty. Bo w tej chwili twoja opinia jest czysto bezwartościowa ;>
nie była to odp na Twoje wypociny synku.osobny temat,wyrażone zostało moje zdanie.także uderz w stół....a skoro mowa o obrażaniu,to wychodzi Ci to całkiem dobrze.mama pozwala Ci na takie rzeczy?
Zgadzam się. Chyba pierwszy raz widziałam tak dobrą ekranizację książki. Nawet wiele dialogów było żywcem wyciętych z książki. Jedyne czego mi brakowało to pominięcie byłej dziewczyny Augustusa. Ogólnie film jest bardzo dobrym odwzorowaniem książki. Więc polecam wszystkim najpierw przeczytać książkę :)