PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681825}

Gwiazd naszych wina

The Fault in Our Stars
2014
7,4 230 tys. ocen
7,4 10 1 229611
5,3 46 krytyków
Gwiazd naszych wina
powrót do forum filmu Gwiazd naszych wina

Faktycznie film ma dawke emocji ktoreszronia oczy, ale szczerze koncowka mnie rozczarowala. Nie
mowie ze oczekiwalem happy endu czy kompletnego dramatu, ale ten motyw z van Hautenem byl po
prostu glupawy. Tak czy inaczej film naprawde dobry, stonowany bez wodotryskow ale z madra
puenta I co najwazniejsze nie dolujacy jak to wiekszosc tego typu filmow ma to do siebie. Co moge
cdodac to ze jest to hold dla mlodych ludzi 'ktorzy sa efektem ubocznym badz mutacja w ewolucji'.
Poza tym wychodzi jasny wniosek, ze powinnismy sie cieszyc kazda chwila bo na kazdego przyjdzie
czas.

ocenił(a) film na 8
dabram17

scena z van Hautenem na koniec filmu tez mi sie nie podobała, wczesniej taki cham, a pozniej nagle przyjechal, chcial jej opowiadac co sie dzialo dalej z bohaterami "Ciosu udreki" i wgl, inny czlowiek...

ocenił(a) film na 8
vicky19

W filmie scena nie była najlepsza, w książce jest to rozegrane dużo lepiej. Tam (nie zdradzając zbyt wiele), nie ma w nim tej otoczki "przemiany"

ocenił(a) film na 6
AchKachna

Nie odczułam tej otoczki przemiany w filmie. Nie stał się lepszy. Po prostu wyświadczył im kolejną przysługę zapewne za sprawą swojej cudownej sekretarki, która wepchała go do samolotu z butelką wiskey

ocenił(a) film na 8
raptornaglodzie

Zgodnie z książką, po tym jak potraktował ich w Amsterdamie jego asystentka nie miała z nim już nic wspólnego. To była bardziej rozbudowana i skomplikowana scena