PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681825}

Gwiazd naszych wina

The Fault in Our Stars
2014
7,4 230 tys. ocen
7,4 10 1 229611
5,3 46 krytyków
Gwiazd naszych wina
powrót do forum filmu Gwiazd naszych wina

wzruszający

ocenił(a) film na 10

Film rozwalil system ryczalam jak głupia, boże tak mi szkoda tych wszystkich chorych ludzi ale gus
ostatnie swoje chwilę chociasz spędził z ukochaną. A tych co ten film nie wzruszył albo mówią że to
chlam czy dla nastolatek to mają serce z kamienia. I są nikim. Tyle na temat

slonko95

Miałam to samo :-) Ryczałam jak nastolata choć wiek już nie ten. Mega wzruszający choć na mnie zazwyczaj w ten sposób filmy nie działają. I owszem jest tu za dużo tego całego "hollywoodu" i gwiazdorzenia itp. ale mimo to film bardzo działa na emocje

ocenił(a) film na 4
slonko95

Powiedziała osoba pisząca "chociasz" xD

slonko, czas dorosnąć i zrozumiec na czym polega dyskusja, czym jest uargumentowana opinia. Bo póki co stanowisz tylko kolejną fankę, która daje argumenty w dłoń osobom, które twierdzą, że to historyjka dla nastolatek.

ocenił(a) film na 10
Dealric

Wes wyjdź!

ocenił(a) film na 10
Dealric

Literowka boże ogarni się popatrz na siebie pewnie też nie ras zrobilas|es literowke. A ją nie wdaje się w dyskusję tylko wyyrazilam swoją opinię a ty wyraził|a swoją opinię a nie się czepiasz

ocenił(a) film na 10
slonko95

A i jak już coś to napisała nie powiedziala,

slonko95

Oj, chyba nie literówka, skoro napisałaś "Wes wyjdź" ;)
Co do filmu, ja płakałam tylko w scenie w restauracji, potem miałam oczy trochę wilgotne, jednak tylko takie pozostały do końca seansu. Po tylu dobrych recenzjach szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego. Mimo świetnie napisanych dialogów, poszczególnych scen i dobrze napisanych postaci, nadal uważam, że za bardzo przypomina "A Walk to Remember", a byłam pewna, że powodem, dlaczego ludzie się zachwycali tym filmem i książką, były właśnie różnice między tymi dziełami. Girl can be wrong sometimes.
Te osoby, których film nie wzruszył niekoniecznie mają serce z kamienia, "wzruszenie" to indywidualna sprawa, nie potrzeba od razu nazywać tych ludzi "nikim".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
Negacja

Na przykładzie autorki tematu, można by powiedzieć, że te osoby, których nie wzruszył mają w sobie choć odrobinę dojrzałości, a nie są 12-letnimi dziewczynkami tudzież 12-letnimi trolicami ;)

ocenił(a) film na 4
Dealric

Zresztą przykład kolejnej, wołającej o uwagę, małej dziewczynki piszącej poniżej tylko potwierdza tą tezę...

ocenił(a) film na 10
Negacja

Ten troll już tak ma niestety ... ja już dawno go unikam, ponieważ to bardzo smutny człowiek, który nie robi na nikim wrażenia.

ocenił(a) film na 10
Dealric

"slonko, czas dorosnąć i zrozumiec na czym polega dyskusja..."

widzę, że często piszesz te bzdety .. czas dorosnąć ... czas ... czas myśleć nie co ambitniej .. xDD
nie mogę z tego . :D

ocenił(a) film na 4
Diablicaaa

Czas nauczyć się podstaw ortografii ;>

ocenił(a) film na 10
Dealric

zabawny jesteś :)

slonko95

Czyli dlatego, że mnie ten film nie wzruszył i wogóle mnie się nie podobał, to jestem nikim????

slonko95

Naprawdę, szczyt chamstwa, brak tolerancji i słaba znajomość ortografii i dobrego zachowania...

ocenił(a) film na 4
Lady_Eowyn

Oto jak prezentują się najwięksi fani tego filmu;)

Dealric

Właśnie widze;)

slonko95

I nawet nie raczy odpowiedzieć.

ocenił(a) film na 5
slonko95

Trochę tolerancji może, co? Przyznaję się, że zamiast płakać to śmiałam się z głupoty filmu. Gra aktorska na poziomie miernym, oraz za dużo bajeczek, a za mało prawdy. Niektóre osoby to zadowala- OK, nie mam nic do tego.
Ale dla mnie to, za przeproszeniem, zjeb*li produkcję. Po tym jak to oglądnęłam miałam niesmak przez miesiąc, a dla porównania- gdy skończyłam książkę, to przeżywałam ją przez kilka następnych tygodni. Gdy ktoś chce się wziąć za coś tak wspaniałego musi posiadać jakieś umiejętności reżyserskie oraz dobry zespół. Tutaj tego zabrakło.

ocenił(a) film na 4
slonko95

z tym avkiem i ocenami musisz trollować, bo to aż zbyt nachalne ...