ja juz glupieje!!! ten film jest gorszy od zemsty shitow!!! (sam dalem mu 3/10, ale gowno oberwalo liscia!!!) jak to sie stalo!!!
Noż kurka nie przesadzaj... Dla mie to jest najgorsza część całych dwóch trylogii, ale nie znowu 1/10. W końcu to Gwiezdne Wojny nie ? :)
ja nie oceniam calej trylogi tylko epizody. jesli chodzi o calom trylogie daje 8/10. wszystko przez dwa nieudane filmy :(
Dziwni jesteście. Ja i Moi znajomi twierdzimy, że to jedna z najlepszych części SW. Zreszta SW się kocha bez wzgledu na wszystko. Kto tak nie uważa powinien zacząć ogladać inne filmy.
...!!! I PRZESTAŃCIE OPOWIADAC GŁUPOTY !!!...
...!!! STAR WARSY SA SUPER - W S Z Y S T K I E !!!...
Atak Klonów faktycznie był kiepski.... ale to jeszcze nie powód by mu nie dać 10/10 :-) Wiem, wiem... Niepoprawny fan ze mnie :-)
Nie wiem czemu, ale mi sie nowe epizody podobają chronologicznie, najmniej "Phantom Menace" (jak dla mnie za dziecinna - Jar Jar razi w oczy i uczy, ale za to Maul wszystko równowarzy no i końcowa walka na miecze pieczałowita :D), potem "Attack of the Clones" (Już mroczniejsza część, więcej się działo, nie ma prawie Jar Jara, ale za to ostatni pojedynek spiepczony :D), no i moja ulubiona część - ulubiony film ze wszystkich - "revenge of the Sith" (mroczna jak "Imerpium...", na maxa dużo sie dzieje - walki na miecze starannie dopracowane, tylko lepiej by było gdyby wszystkie utrzymywały poziom "Anakin vs Obi-Wan")...
To tyle z mojej strony... POZDRO
Tam wyżej jak sie wypowiadam o Jar Jarze, chodzi mi że - razi w oczy i USZY... :D
Tam wyżej jak sie wypowiadam o Jar Jarze, chodzi mi że - razi w oczy i USZY... :D
Zgadzam się - najgorsza ze wszystkich części, Zemsta Shitów jest o wiele lepsza. Jak dla mnie druga część jest najbardziej pozbawiona nastroju Gwiezdnych Wojen - dajcie spokój, jakieś wielkie miasto, jakieś urocze łączki? Dla mnie jedyne, co tutaj miało związek ze Star Wars to imiona bohaterów... Równie dobrze zamiast Anakina mogłoby być Janek, zamiast Padne Marysia, a zamiast Obi-Wana Zbyszek ;) I nie byłoby różnicy.
Gdyby nie to, że trzeba z góry założyć, że skoro są to Gwiezdne Wojny to warto obejrzeć, nawet bym nie rzuciła okiem na ten film.
Kur.. Mać nie widzę wogóle co wy wszyscy widzicie ciekawego w Zemście Sithów !!!! Ten film jest niedorobiony chyba jeszcze bardziej przesycony efektami specjalnymi niż Mroczne Widmo, a Atak Klonów akurat wydaje mi się najbardziej spójny ze wszystkich części nowej trylogii z oryginalną trylogią (wojny klonów; anakin traci matke co wyzwala w nim ciemną strone mocy; miłość do Padme czego owocem bedą Luke i Leia oraz moja ulubiona postać która ma według mnie najważniejszy wpływ na wątki 2 części - Jango Fett. To jedna rzecz a druga trzeba potrafić odróżnić fana gwiezdnych wojen od fanatyka. pozdro ziomy
Zemsta Shitów osobiście tez nie jest moją ulubioną częścią, co do tych nowych srawiam ją na równi z Mrocznym widmem, a co do starych to wszystkie niezaprzeczalnie wygrywają z nowymi ;)
Dla mnie jest zbyt ckliwy i niejednolity, akcja się ciągnie, pomysł z klonami jakiś wydumany, a hayden jak zwykle wszystkich denerwuje :D
Ja na pewno nie jestem fanatyczką, jestem fanką, ale starych Gwiezdnych Wojen.
Tak jest tak wyjątkowo spójny że jak w części pierwszej 2 Jedi roznosiło w perzynę używając mocy cały odział droidów w tym jeden był jeszcze niedoświadczonym młokosem to w drugiej części jak się zebrała mała armia Jedi to droidy ją radośnie zmasakrowały. Najleprze jest to że w wielu przypadkach byli to mistrzowie z wieloletnim doświadczeniem ale to nie przeszkodziło im atakować droidy z mieczykami jak ostatnie ofermy zamiast jak to zrobiłby każdy kto ma ich możliwości i choć odrobinę rozumu za pomocą mocy zawalić sufit na wchodzące droidy.
Całkowicie się nie zgadzam. Cześć II jest najgorsza i film byłby do wyrzucenia gdyby nie ostatnia scena z pojedynkiem Dooku. Najgorsza jest scena na arenie, na wój Jedi złazili na dół i to wszyscy !!! Co jest w tej świątyni to padawanów na główkę zrzucają ze schodów ? Mieli milion możliwości w tej sytuacji a wybrani najgłupszą, please !