PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1465}

Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
2002
7,2 231 tys. ocen
7,2 10 1 230525
5,3 51 krytyków
Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

Film nie został wyemitowany bo nieoczekiwanie po filmie "Podwodna szarża" zakończył się program! Na txt wyraźnie pisało, ze film jest i program kończy się o 4:55

Sam_Worthington

Teraz bezczelnie piszą, ze niby dziś leci. Dobrze, że leci wcześniej może nie zakończą programu przed czasem. Płace abonament ku..a jego mać!

Sam_Worthington

Ja ustawiłem sobie cyfrowy magnetowid i wszystko pięknie się nagrało

Sam_Worthington

Jak to został niewyemitowany? Ja widziałem co innego.

Sam_Worthington

W niektórych rejonach wyłączają odbiór po drugiej w nocy. Poszukaj se w google to dowiesz się więcej na ten temat

ocenił(a) film na 5
Sam_Worthington

TVP w nocy w ramach oszczędności wyłącza swój program. Działa tylko w platformach cyfrowych i chyba w kablówkach.

użytkownik usunięty
Sam_Worthington

to dziwne bo ja oglądałam o 2:10 do 4 nad ranem

ocenił(a) film na 5

Przeczytaj mój post, a zrozumiesz

ocenił(a) film na 7
Sam_Worthington

Na txt wyraźnie BYŁO NAPISANE, a nie pisało :)

GHX03

Pisało! TVP2 mam na kablówce nie na zwykłej antenie.

Sam_Worthington

Tak samo było tydzień temu niestety. TVP2 po drugiej w nocy wyłączyło program, posiadam kablówkę. Wczoraj (sobota) również tak było.

ocenił(a) film na 5
damian6d17

Co do kablówek to nie byłem pewien (niektóre źródła podają, ze w nich wyłączają, a niektóre nie). Czyli po 2 w nocy TVP można oglądać tylko na platformach cyfrowych.

Sam_Worthington

Tak ogólnie to w TVP 2 przesadzają z godzinami emisji filmów. Pamiętam jak parę lat temu puścili bodajże Pulp Fiction jakoś o... 3 w nocy?

naza

Płacę za kablówkę i abonament to dlaczego ktokolwiek miałby coś komuś wyłączać !?

Sam_Worthington

Dzisiaj o 01:10, Ciekawe czy po 50 minutach wyłączą.