PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1465}

Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
2002
7,2 231 tys. ocen
7,2 10 1 230525
5,3 51 krytyków
Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

A ja uważam..

ocenił(a) film na 2

A ja uważam że to najsłabsza częśc z całej trylogii GW nie bende sie tu tak bardzo rozpisywac co mi sie nie podobało.. nie jestem moze jakims zagorzałym fanem GW ale interesuje sie filmem i bardzo lubie stare części plus morczne widmo i jeszcze lepszą czesc sithów.. ta była dla mnie taka bez jaj taka jakas dziecinna pozbawiona klimatu efekty troche takie przesadzone nie było momentu zeby nie był renderowany świat.. słaba gra aktorska no może prócz Ewana McGregora i świetny Joda pod koniec takie mam zdanie na temat tej częsci :) moja ocena 5/10 gdzie 3 częsc oceniłem na 9 a mroczne widmo 8 stare klasyki po 10 pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 5
DLoN92

Oglądałam to coś pierwszy raz. Mrocznemu widmu daję 4/10 (za natalie portman), a drugiej części 8/10. A ni przez moment nie chciało mi się spać...a może dlatego że oglądałąm powtórkę???

ocenił(a) film na 2
The_Slayer

szanuje gusta :) mnie ta częsc nie przypadała do gustu może gdyby chociaz efekty nie były tak bardzo plastikowe to by coś zmieniło no ale nic takie mam zdanie co do tego filmu.. pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
DLoN92

Wzajemnie. A oglądałeś część trzecią? Bo ja nie i czekam z niecierpliwością. Wiem tylko, że Padme umrze. Tak?

ocenił(a) film na 2
The_Slayer

Tak oglądałem byłem nawet na niej w kinie bardzo dobry film.. nawet ten ziomuś co grał Anakina zagrał już prawidlowo :D film najlepszy z tej nowej serii GW pzodro :)

ocenił(a) film na 2
DLoN92

tak padme umrze :D prawdopodobnie przy porodzie juz nie pamiętam tak dokładnie .. 19 będzie dobrym czas żeby sobie przypomniec :)

ocenił(a) film na 5
DLoN92

A długo trwa trzecia część? Bo ja na wesele idę 20 i muszę się wyspać.

ocenił(a) film na 10
The_Slayer

wpisz sobie w wyszukiwarce Zemsta Sithów i się przekonaj ;)

ocenił(a) film na 5
DLoN92

Wpisałam, zaczytałam sie i zapomniałam, po co tam weszłam;)

The_Slayer

również uważam tą II część za najsłabszą...

ocenił(a) film na 8
emtec

Ja za bardzo sie nie znam na tej grze aktorskiej itp, ale powiem że epizod II mi sie nawet podobał. Zresztą jak wszystkie częci. ;]

Był dla mnie lepszy niż ep. I.

ocenił(a) film na 5
Acilut

Oczywiście. pierwsza część najgorsza.................

The_Slayer

z nowej tryylogi 2 najlepsza bo 3 jakaś chora jest jakies głupoty za bardzo taka narwana żeby sie zgrywało z starą trylogią

ocenił(a) film na 8
kamilx98

A ja za to najbardziej lubię III epizod - z nowej trylogii :)

ocenił(a) film na 4
Acilut

Obejrzałem drugi raz,zdania nie zmieniam 4/10.Najsłabszy z tej drugiej odsłony.Znamienne,bo z pierwszej to Imperium... jest dla mnie najlepszym filmem.

ocenił(a) film na 8
esforty

DLoN92, co ty za pierdoły gadasz;/;/;/, druga część jest cukierkowa??? i ma plastikowe efekty???, po pierwsze cukierkowe to jest mroczne widmo,a patrząc na tytuł nie powinno być,a efekty nie są plastikowe,są lepsze niż w części pierwszej, po za tym żadna część gwiezdnych wojen nie ma plastikowych efektów,a to że jest ich dużo,no cóż. Taki tytuł jak gwiezdne wojny takiego przepychu w efektach wymagają:P:P:P

agrest1989

a ja uważam 2 za fajną dużo lepsza niż 1 a jak obejżalem 3 jeszcze raz to mi się spodobała njabardziej

1.zemsta Sithów
2.Atak Klonów
3.Mroczne widmo

tak uważam nową trylogie a stara trylogia dużo wyprzedza nową

ocenił(a) film na 7
kamilx98

za druga czesc 6/10 kino familijne,a nie dobre fantasy ;D