PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1465}

Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
2002
7,2 231 tys. ocen
7,2 10 1 230510
5,3 51 krytyków
Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

Doszedłem ostatnio do wniosku, że wizualnie na Anakina bardziej pasowałby mi aktor Paul Wesley (Paweł Wasilewski), a co wy o tym sądzicie?

Przykładowe zdjęcie:
http://c.wrzuta.pl/wi806/fad63d17001dc1dd4bf05a43/paul_wesley

ocenił(a) film na 9
Dominias1988

nie :P ja go widzę w wampirach to mnie aż obrzydza... wolałam i wolę Haydena :)

ocenił(a) film na 10
kaisa88

Nie nie i jeszcze raz nie!!! Ja osobiście jestem wielką fanką Haydena (jest przystojny ale tylko w II i III części teraz jakby miał loczki dalej to może ;P) i nie wyobrażam se Paula grajacego Anakina a tym bardziej Biebiera !!!

ocenił(a) film na 8
Dominias1988

Kocham Paula ale w roli Anakna go nie widzę :P wolę Haydena, a w III części zagrał bardzo dobrze, lepiej niż w II :)

ocenił(a) film na 6
Alexa1694

" zagrał bardzo dobrze" - zdecydowanie chłopak się poprawił, ale i tak wypadł średnio -mnie nie przekonał:)

użytkownik usunięty
Dominias1988

W rol Anakina nie widzę nikogo innego niż Haydena. Podobała mi się jego gra

Dominias1988

Żartujesz sobie ?! Gdyby chodziło o grę aktorską mogłabym jeszcze dyskutować ale o wygląd zdecydowanie nie.Hayden jest bardzo przystojny,idealnie pasuje do Portman.Do roli Anakina oczywiście też.Paul jest moim zdaniem brzydki.Dodatkowo kiepsko wyglądałby z Natalie. ;P

Dominias1988

Nawet podobny. Może coś by z tego wyszło. Ale wyglądem o wiele bardziej wyprzedzał Hayden. Chociaż w tych całych Pamiętnikach Wampirów zaczął grać dopiero w 2009 roku i nie był jeszcze wtedy kojarzony z tego serialu :D logiczne. W sumie to mogłoby się nawet udać. Ale ja i tak jestem zadowolony, że Lucas wziął Christensena :)