Doszedłem ostatnio do wniosku, że wizualnie na Anakina bardziej pasowałby mi aktor Paul Wesley (Paweł Wasilewski), a co wy o tym sądzicie?
Przykładowe zdjęcie:
http://c.wrzuta.pl/wi806/fad63d17001dc1dd4bf05a43/paul_wesley
Nie nie i jeszcze raz nie!!! Ja osobiście jestem wielką fanką Haydena (jest przystojny ale tylko w II i III części teraz jakby miał loczki dalej to może ;P) i nie wyobrażam se Paula grajacego Anakina a tym bardziej Biebiera !!!
Kocham Paula ale w roli Anakna go nie widzę :P wolę Haydena, a w III części zagrał bardzo dobrze, lepiej niż w II :)
" zagrał bardzo dobrze" - zdecydowanie chłopak się poprawił, ale i tak wypadł średnio -mnie nie przekonał:)
Żartujesz sobie ?! Gdyby chodziło o grę aktorską mogłabym jeszcze dyskutować ale o wygląd zdecydowanie nie.Hayden jest bardzo przystojny,idealnie pasuje do Portman.Do roli Anakina oczywiście też.Paul jest moim zdaniem brzydki.Dodatkowo kiepsko wyglądałby z Natalie. ;P
Nawet podobny. Może coś by z tego wyszło. Ale wyglądem o wiele bardziej wyprzedzał Hayden. Chociaż w tych całych Pamiętnikach Wampirów zaczął grać dopiero w 2009 roku i nie był jeszcze wtedy kojarzony z tego serialu :D logiczne. W sumie to mogłoby się nawet udać. Ale ja i tak jestem zadowolony, że Lucas wziął Christensena :)