PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1465}

Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
2002
7,2 231 tys. ocen
7,2 10 1 230525
5,3 51 krytyków
Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów
Konieczko

3D to gówno, ale będą chcieli zbić kase więc pewnie już niedługo... ;/

ocenił(a) film na 8
Bucho

jak byłem na mrocznym widmie to nie było jakiś tam super efektów w 3d mimo to na inne wersje też pójdę gdyż za młodu nie miałem okazji obejrzeć na dużym ekranie

ocenił(a) film na 8
Bucho

Mógłbyś rozwinąć swoją jakże elokwentną wypowiedź? Z góry dziękuję za podjęcie tego karkołomnego dla Ciebie wyzwania.

straightlines

A więc w odpowiedzi na twoją błyskawiczną odpowiedź po 1,5 roku wyjaśniam:

1. Na chwilę obecną filmy w 3D są po prostu marne więc wole te robione w "tradycyjny" sposób.
2. GW pojawią się w wersji 3D żeby tylko zbić kolejną kasę i przyciągnąć fanów do kin, co raczej nie jest tajemnicą.

Konieczko

też czekam na Gwiezdne Wojny w kinie
choć Mroczne Widmo sobie odpuściłem, to na pozostałe zamierzam się wybrać

ocenił(a) film na 10
ceolk

Najfajniej to będzie jak Stara Trylogia ponownie wejdzie do kin.

gamer108

ponoć jakoś za rok.w 2013

ocenił(a) film na 6
AleksandraXx

Pytanie z ciekawości, który to już raz Gwiezdne Wojny będą odświeżane w kinie ? Po raz trzeci ? Mówię tu o starej trylogii bo rozumiem że ona też będzie wyświetlana na dużym ekranie w 3D ?

ocenił(a) film na 8
Anthrax91

Tak, będzie. Oni zamierzają co rok wpuszczać do kin odnowione części. II będzie najprawdopodobniej w 2013 itd.

ocenił(a) film na 7
gamer108

Po raz 3 chyba :D

użytkownik usunięty
Konieczko

na Bastionie czytałam, że druga będzie we wrześniu 2013, a trzecia część będzie 2 miesiące później, chyba w listopadzie 2013.

ocenił(a) film na 9
Konieczko

Premiera w Polsce:
Atak Klonów: 2013-09-20
Zemsta Sithów: 2013-10-11

ocenił(a) film na 7
Apophis_

Znalazłem coś takiego...

http://www.filmweb.pl/news/%22Atak+klon%C3%B3w%22+i+%22Zemsta+Sith%C3%B3w%22+nie +wr%C3%B3c%C4%85+do+kin+w+3D-92595#komentarze

:(

ocenił(a) film na 7
Apophis_

ehh chiałobysie, fajnie by bytło jakby w heliosie zrobili maraton nocny, w jeden tydzien pierwsze 3 częsći, dru drugie i byłoby idealnie, na pewno ktos by przyszedł nie jak na ostatni co był jakis szkoła uczuc czy inne badziewie