jak byłem na mrocznym widmie to nie było jakiś tam super efektów w 3d mimo to na inne wersje też pójdę gdyż za młodu nie miałem okazji obejrzeć na dużym ekranie
Mógłbyś rozwinąć swoją jakże elokwentną wypowiedź? Z góry dziękuję za podjęcie tego karkołomnego dla Ciebie wyzwania.
A więc w odpowiedzi na twoją błyskawiczną odpowiedź po 1,5 roku wyjaśniam:
1. Na chwilę obecną filmy w 3D są po prostu marne więc wole te robione w "tradycyjny" sposób.
2. GW pojawią się w wersji 3D żeby tylko zbić kolejną kasę i przyciągnąć fanów do kin, co raczej nie jest tajemnicą.
też czekam na Gwiezdne Wojny w kinie
choć Mroczne Widmo sobie odpuściłem, to na pozostałe zamierzam się wybrać
Pytanie z ciekawości, który to już raz Gwiezdne Wojny będą odświeżane w kinie ? Po raz trzeci ? Mówię tu o starej trylogii bo rozumiem że ona też będzie wyświetlana na dużym ekranie w 3D ?
Tak, będzie. Oni zamierzają co rok wpuszczać do kin odnowione części. II będzie najprawdopodobniej w 2013 itd.
na Bastionie czytałam, że druga będzie we wrześniu 2013, a trzecia część będzie 2 miesiące później, chyba w listopadzie 2013.
Znalazłem coś takiego...
http://www.filmweb.pl/news/%22Atak+klon%C3%B3w%22+i+%22Zemsta+Sith%C3%B3w%22+nie +wr%C3%B3c%C4%85+do+kin+w+3D-92595#komentarze
:(