Czy naprawdę wszyscy uważają,że Atak klonów jest do bani?? Czytałem wiele negatywnych opinii na temat Epizodu 2 i myślę,że jednak nie jest taki zły, a wręcz przeciwnie- mi podoba się ta część...czy ktoś jeszcze tak myśli??
Widzę, że nowe części wzbudzają masę kontrowersji.. Mi się Atak Klonów podoba najbardziej..
Nową trylogię STAR WARS krytykują z czystej przekory i
nieuzasadnionej niechęci...bo czy należy szukać błędów
na siłę i potem pisać że film jest kiczowaty?? A myślę
że nowa saga na taką krytykę po prostu nie zasługuje
Mi się tam podobają wojny klonów. Jasne że mi też bardziej podoba się Sara saga, ale do nowej też nic nie mam. Też nie rozumiem skąd tyle krytyki, może z powodu Jar Jar Binksa :):):)
Udana część oczywiście :) Mnie osobiście nowe części podobają się bardziej, co nie znaczy że nie doceniam starych :)
Mi najbardziej się podoba ep. III, ale z trylogii to stara. Każda część jest udana moim zdaniem. Każda ma u mnie 10/10 (wiem, że nie wszystkie zasługują, ale SW potrafi wytworzyć taką magię, że nawet gorsza część potrafi swym klimatem oczarować, i niekiedy tą gorszą lepiej sięogląda niż tą lepszą, a przecież w filmie chodzi o przyjemność oglądania).
Nie żebym się czepiał, ale chciałbym zwrócić uwagę na to, iż mimo chwalicie SW, to w waszych aktywnościach nie znalazłem ocen. Pomóżcie SW i oceńcie go. NIE mi wcale nie zależy by SW górował na top 100. Ja po prostu chcę, aby inni zobaczyli że film ma oddanych fanów.