Ach te kobiety
Daj jej się wypisać. Nie widzisz jaka napalona. Oj sądząc po opiniach moich koleżanek, nie ona jedna.
moje. . .
koleżanki też są fankami "anakina". nie iem co one wnim widzą. on ma twarz jak człowoek z zespołem dauna. . .
jedno ale...
nie zapomnij dodać, że kiepski aktor
BTW to nie jest jakieś bravo tylko portal o filmach, jak masz zamiar się zachwycać to opowiedz koleżanką, lub napisz coś sensowniejszego
Nero, dziecinko...
...krytykowanie innych forumowiczow przez kogos , kto prawie nie umie pisac (jak ty) jest delikatnie mowiac nie na miejscu :))))))))
"pozwól mi na replike"
Tylko nie "dziecinko", jeszcze nie przeszliśmy na ten etap znajomości, żebyś mógł/mogła się tak ze mną spoufalać.
Jeśli masz na myśli moją wypowiedź dotyczącą zachwycania się aktorem odgrywającym rolę Anakina, przez poprzednią użytkowniczkę i to ową wypowiedź nazywasz krytykowanie to powiedz mi, co powinienem w tej sytuacji zrobić. Powiedzieć: "racja, jego piękne usta, męski głos zachwycają mnie", czy może "nigdy nie widziałem tak jędrnych pośladków"? Takie wypowiedzi chyba nie pasują do charakteru tej strony.
A Ty uważasz, że uwielbienie przedstawione w powyższej formie było czymś absolutnie normalnym i na miejscu? Każdy może pisać "piękne słówka" o Natalie Portman, czy wejść na stronę "Panic room" i podziwiać Jodie Foster, za jej urodę, ale tu chyba nie o to chodzi!
Poza tym to jest forum dyskusyjne, i jak sama nazwa wskazuje służy do dyskusji. Skoro owa użytkowniczka wyraziła swą jakże entuzjastyczną opinię o aktorze, ja miałem prawo jej na to odpowiedzieć, a że zwróciłem uwagę, iż nie jest to najbardziej odpowiednie miejsce do takich "zwierzeń" to też chyba miałem do tego prawo, bo w istocie to nie jest takie miejsce.
Jeśli masz coś do stylu, w jakim się wypowiadam to już nie mój problem. Jeśli jednak uważasz, że robię jakieś znaczące błędy to chętnie posłucham, gdyż człowiek uczy się całe życie, a styl każdego (jak również mój) zawsze może być lepszy niż jest.
Możesz mi chyba wybaczyć "literówki", które zdarzają się nawet innym - niejednokrotnie posługującym się lepszym stylem wypowiedzi niż mój.
Ja też mogę przyczepić się, że niestosowanie polskich liter jest oznaką nieumiejętności pisania.
Jeżeli uważasz, że krytykowanie innych jest nie na miejscu, to czemu skrytykowałaś/łeś mnie?! A skoro się już odważyłeś/łaś, to czemu owa krytyka pozostaje anonimowa? (oczywiste przypuszczenia pominę).
Ciekawe
Co do opisywania zdolności tego aktora trzeba jeszcze trochę poczekać. III epizod to jest dla niego wyzwanie. Ciekawe jak zaprezentuję przemianą w VADERA.
poczekamy
To fakt jest jeszcze mlody i trzeba troche poczekac, az rozwinie skrzydla. Wedlug mnie ta czesc podrozy na Ciemna Storne jaka zaprezentowal w AotC wypadla dosc wiarygodnie i "jednym" slowem: byla calkiem niezla.
Ale w istocie ja rowniez czekam na to co pokaze w e3.
Wiesz
Wiesz po prostu po AOTC trudno go oceniać, bo za dużo to tam on nie miał do zagrania. A co do przemiany to sam wiesz. Wszyscy na nią czekają , bo to niewątpliwie najciekawszy wątek w następnym epizodzie.
czyżby
Masz racje, ze najciekawszy. Ale uwazam, ze mimo wszystko mozna ocenic to co pokazal w e2!
Ocenić
Ocenić zawsze można. Sęk w tym, że ta ocena jest dośc trudna. Zresztą nie chce go skreślać lub za bardzo wychwalać przed epizodem III.
racja
No masz racje - ocenimy jak wyjdzie e3.... czyli za ok. 3 lata :(((
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Niech moc będzie z tobą'' do tej pory, bo w istocie tylko wielka moc może pomóc w tak długim oczekiwaniu :-)
Zapamietam :0
haha dobre na pewno bedzie, a jak zgubie to wlacze sobie film i sie cala zregeneruje :))
Pa pa
No nie wiem zależy jaki film włączysz, bo przy MW to moc może tylko cię opuścić :-) Życzę ci więc byś oglądał w czasie wakacji tylko takie filmy, które dodają mocy.