PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1465}

Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
2002
7,2 231 tys. ocen
7,2 10 1 230581
5,3 51 krytyków
Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

uwazam ze jest to jedyny ze wszystkich filmow sagi gwiezdnej ktory nie powinien zostac nakrecony pisza ze mocna strona filmu jest jego tresc uwarzam ze polaczyc kilka roznych scenariuszy jest bardzo prosto jest tutaj "przeminelo z wiatrem" "wladca pierscieni" "gladiator" i jeszcze kilka innych jestem naprawde wielkim fenem gwiezdnych wojen ale tego filmu wolalbym juz wiecej nie ogladac (pozostale ogladam po kilka razy w miesiacu)

użytkownik usunięty
jerry

Najwyrazniej nie widziales
"Przeminelo z wiatrem". Watek romansowy w AK nie ma nic wspolnego z tamtym , zreszta bardzo dobrym filmem. Romans Padme i Anakina byl konieczny ze wzgledu na stara trylogie i mogl byc mocnym punktem filmu. W przeciwienstwie do milosci Hana i Lei , ktora byla zupelnie niepotrzebna i wcisnieto ja do ESB z braku lepszych pomyslow. Jednak w EV ten watek zostal dobrze napisany i zagrany w AK - nie.

ocenił(a) film na 3

nieporozumienie
ja takze uwazam ze ten watek byl konieczny chodzilo mi tylko o fatalny sposob pokazania tego oraz o dluzyzny wystepujace podczas tego watku niemowiac juz o kiepskiej grze "mlodego anakina" romans powinien byc bo mark hamil niemialby kogo grac pozdrawiam jerry (dzieki za odpowiedz)

ocenił(a) film na 10
jerry

Moje zdanie
Ty uważasz, że wątek miłosny powienien trwać 5 sekund. Widać, że i tak został mocno skrócony. Zresztą wiadomo, że nie moża go było kompletnie pominąć. Wkońcu dzieci z powietrza sięv nie biorą :-)
Kompletnie nie mogę zrozumieć skąd ta niechęć do tego wątku. Naprawdę jest wiele innych wątków, do których można mieć więcej zastrzeżen. Zresztą żaden film nie jest doskonały. Pierwsza saga też miała swoich przeciwników.

ocenił(a) film na 3
severus_snape

witam
moze i masz racje troche inaczej patrze na ten film jak ogladnolem go trzeci raz dobrze ze lucas zdecydowal sie wogule na krecenie pozostalych czesci pozdrowienia NIECH MOC BEDZIE Z TOBA

użytkownik usunięty
jerry

Masz rację
Masz rację dobrze, że wogóle te filmy powstały. Przynajmniej w części zaspokoiły mój star warsowy głód :-)
NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ