ten film bo bajka dla 10 latków i te sztuczne dialogi typu : jedi buisness go back to your drinks hahahahaha masakra ..
Wiesz co ci powiem? Udajesz nie wiadomo jakiego dorosłego i wychodzisz na głupka. Powiesz "ten film to baja dla dzieckuf" i jesteś happy. Tak głupiego tekstu nie widziałem już długo. Cała saga jest wspaniała, ma świetną fabułę, niepowtarzalny klimat i efekty specjalne. Gwiezdne Wojny to kult, ale taki burak jak ty nigdy tego nie doceni. Co ja będę dłużej pisał, szkoda na ciebie klawiatury.
Dżizus....I kto tu jest dzieciakiem?:P:P:P Bez komentarza:)
PS. A te twoje texty...Film dla dziesięciolatków....MASAKRA
Powiedzmy sobie prosto w twarz, bez przesadzania. Gwiezdne Wojny to film, który ma wiele błędów, ale również niepowtarzalny. I znajdzie swoich fanów oraz wrogów. Niektórzy mogą twierdzić, że jest dziecinny, że to bajka. Ale wierzcie mi: każdy potrzebuje bajek. Jak nie w takiej, tak w innej formie.
Gdzieś, kiedyś był test. Zebrano polonistów z całego regionu i dano im do sprawdzenia jedno wypracowanie tego samego ucznia. I mówię wam: Rozpiętość ocen była od 1 do 6. Więc czyta jedna polonistka (jej ocena: 6 ) I wtedy przychodzi taka myśl do głowy: O Boże, co ja zrobiłam, obniżyłam o tyle ocenę, ona ma rację! Ale araz czyta ta osoba, która postawiła 1. I ona też ma racje. Jaki z tego morał? Jeśli oceniamy jakąś rzecz, nie ważne, czy pozytywnie, czy negatywnie, to zawsze znajdą się argumenty za i przeciw. I ty, i ona/on będzie miał racje. Także szanujmy zdanie innych, bez względu na wiek czy pochodzenie.
No, to była dorosła wypowiedź xD
A ja się zgadzam z założycielem tego tematu. Gwiezdne Wojny mają więcej wad niż zalet, a scenariusz i dialogi to już kompletne dno.