PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1465}

Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
2002
7,2 231 tys. ocen
7,2 10 1 230544
5,3 51 krytyków
Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

ten film bo bajka dla 10 latków i te sztuczne dialogi typu : jedi buisness go back to your drinks hahahahaha masakra ..

Saif_Al_Adel

Wiesz co ci powiem? Udajesz nie wiadomo jakiego dorosłego i wychodzisz na głupka. Powiesz "ten film to baja dla dzieckuf" i jesteś happy. Tak głupiego tekstu nie widziałem już długo. Cała saga jest wspaniała, ma świetną fabułę, niepowtarzalny klimat i efekty specjalne. Gwiezdne Wojny to kult, ale taki burak jak ty nigdy tego nie doceni. Co ja będę dłużej pisał, szkoda na ciebie klawiatury.

ocenił(a) film na 10
jjfg

Dżizus....I kto tu jest dzieciakiem?:P:P:P Bez komentarza:)
PS. A te twoje texty...Film dla dziesięciolatków....MASAKRA

ocenił(a) film na 10
Saif_Al_Adel

Powiedzmy sobie prosto w twarz, bez przesadzania. Gwiezdne Wojny to film, który ma wiele błędów, ale również niepowtarzalny. I znajdzie swoich fanów oraz wrogów. Niektórzy mogą twierdzić, że jest dziecinny, że to bajka. Ale wierzcie mi: każdy potrzebuje bajek. Jak nie w takiej, tak w innej formie.

Gdzieś, kiedyś był test. Zebrano polonistów z całego regionu i dano im do sprawdzenia jedno wypracowanie tego samego ucznia. I mówię wam: Rozpiętość ocen była od 1 do 6. Więc czyta jedna polonistka (jej ocena: 6 ) I wtedy przychodzi taka myśl do głowy: O Boże, co ja zrobiłam, obniżyłam o tyle ocenę, ona ma rację! Ale araz czyta ta osoba, która postawiła 1. I ona też ma racje. Jaki z tego morał? Jeśli oceniamy jakąś rzecz, nie ważne, czy pozytywnie, czy negatywnie, to zawsze znajdą się argumenty za i przeciw. I ty, i ona/on będzie miał racje. Także szanujmy zdanie innych, bez względu na wiek czy pochodzenie.

No, to była dorosła wypowiedź xD

ocenił(a) film na 4
Saif_Al_Adel

A ja się zgadzam z założycielem tego tematu. Gwiezdne Wojny mają więcej wad niż zalet, a scenariusz i dialogi to już kompletne dno.

Saif_Al_Adel

Bajka dla 10-latków? Film w którym odrąbują sobie ręce, nogi i głowy, a czasem nawet przepoławiają w pasie jest według ciebie filmem dla dzieci? Słodkie :)