Tak naprawde to nikt z was nie zna sie poważnie na kinie i aktorstwie i nawet jakby ci aktorzy rzeczywiście grali słoabo to wy byscie tego nawet nie odczuli.Ja uwazam że zagrali świetnie i idealnie pasują do swoich ról, oglądając ten film w kinie czułam jakby to wszystko dzało sie na prawde, nie jestem wrażliwa ale płakałam razem z Anakinem kiedy pochowali mu matkę..To jest niesamowity film a do tego kultowy
Racja, popieram, cudowny film! Moje dwie ulubione części to druga i trzecia, oglądając czuje się jakbym przeżywała to nz bohaterami...
pierwsza osoba, któa to powiedziała wielki szacunek dla ciebie! Ja muszę powiedziec iż w swojej osobie wychowałerm się na nowych częściach a atak klonów jest najlepszą z nich wszystkich przypominają MI sie czasy jak szedłem na ten film do kina ,,Andromeda'' w Tychach teraz już niestety zamknięte lecz pamiętam w pełni ten dzień:(:)
Oczywiście, nikt nie zna się na kinie, ch.j, że ocenianie filmów to subiektywna kwestia.
Kim Ty jesteś, żeby prawić jakieś morały, papieżem?
no znakomita gra aktorska Ewan najlepiej zgrał natalie portman dobrze też a Hayden Christensen całkiem dobrze znakomita gra aktorska w wszystkich częściach no i Samuel L Jackson najlepiej z wszystkich części
Tak naprawdę nikt tu nie zna się poważnie na ocenianiu, i nawet jakby ktoś napisał słaby komentarz to wy byście tego nawet nie odczuli...
A prawda jest taka, że w tym filmie kulawe aktorstwo jest bardzo widocznie, niestety. Ale to moje zdanie, bo i ocena subiektywna.
A w Rosji każda kobieta ma pieprzyk pod prawym udem...
Weź stary pisz konkrety, albo się w ogóle nie odzywaj...
Jak się nie ma argumentów, to po co się odzywać? Wkurzają mnie tacy forumowicze.
Niewiele filmów potrafi mnie wciągnąć tak, że wręcz walczę z bohaterami na miecze świetlne q;.
zgoda z założycielem tematu, gry aktorskiej i tak aż tak bardzo się nie wyczuwa bo jest się pod wrażeniem filmu, lub też nie.