PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1465}

Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
2002
7,2 231 tys. ocen
7,2 10 1 230525
5,3 51 krytyków
Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

nie znacie sie

ocenił(a) film na 10

Tak naprawde to nikt z was nie zna sie poważnie na kinie i aktorstwie i nawet jakby ci aktorzy rzeczywiście grali słoabo to wy byscie tego nawet nie odczuli.Ja uwazam że zagrali świetnie i idealnie pasują do swoich ról, oglądając ten film w kinie czułam jakby to wszystko dzało sie na prawde, nie jestem wrażliwa ale płakałam razem z Anakinem kiedy pochowali mu matkę..To jest niesamowity film a do tego kultowy

adema_3

Racja, popieram, cudowny film! Moje dwie ulubione części to druga i trzecia, oglądając czuje się jakbym przeżywała to nz bohaterami...

ocenił(a) film na 10
adema_3

pierwsza osoba, któa to powiedziała wielki szacunek dla ciebie! Ja muszę powiedziec iż w swojej osobie wychowałerm się na nowych częściach a atak klonów jest najlepszą z nich wszystkich przypominają MI sie czasy jak szedłem na ten film do kina ,,Andromeda'' w Tychach teraz już niestety zamknięte lecz pamiętam w pełni ten dzień:(:)

Jakebloom

Oczywiście, nikt nie zna się na kinie, ch.j, że ocenianie filmów to subiektywna kwestia.
Kim Ty jesteś, żeby prawić jakieś morały, papieżem?

ocenił(a) film na 10
MR_ciachciach

dokladnie przeczytaj co napisalam bo piszesz glupoty

adema_3

Masz rację, wszystkie części są genialne :)

PrzemQ_3

no znakomita gra aktorska Ewan najlepiej zgrał natalie portman dobrze też a Hayden Christensen całkiem dobrze znakomita gra aktorska w wszystkich częściach no i Samuel L Jackson najlepiej z wszystkich części

ocenił(a) film na 5
adema_3

Tak naprawdę nikt tu nie zna się poważnie na ocenianiu, i nawet jakby ktoś napisał słaby komentarz to wy byście tego nawet nie odczuli...
A prawda jest taka, że w tym filmie kulawe aktorstwo jest bardzo widocznie, niestety. Ale to moje zdanie, bo i ocena subiektywna.

ocenił(a) film na 10
Edward_Murrow

A w Rosji każda kobieta ma pieprzyk pod prawym udem...
Weź stary pisz konkrety, albo się w ogóle nie odzywaj...

ocenił(a) film na 5
Shigurui

Autor tematu też nie podał argumentów więc czemu ja muszę?

ocenił(a) film na 10
Edward_Murrow

Jak się nie ma argumentów, to po co się odzywać? Wkurzają mnie tacy forumowicze.

ocenił(a) film na 5
LXR

A sam temat Ci jakoś nie przeszkadza, choć autor też nie podał argumentów...

ocenił(a) film na 10
adema_3

Niewiele filmów potrafi mnie wciągnąć tak, że wręcz walczę z bohaterami na miecze świetlne q;.

LXR

zgoda z założycielem tematu, gry aktorskiej i tak aż tak bardzo się nie wyczuwa bo jest się pod wrażeniem filmu, lub też nie.

darthbergi

jak to nie podał argumentów? ....
raz, że jest to film kultowy.. a sama obsada wiadoma - także bardzo dobra.
dwa, ze film porusza, a trzy, że podczas oglądania czujesz się jakbyś tam był, gdyż film stwarza właśnie taką atmosferę...