To dopiero wstępny plakat. I tak się składa, że idealnie pasuje style do SW, nawet jest bardzo podobna do jednego z plakatów Nowej Nadziei.
NO I ?!
Taki wielki fan i nie wie ?
7 filmów miało podobny styl, a teraz nagle czy.8 wyskakuje z czymś takim.
Nagle dominacje czarnego koloru, zastąpiono kolorem czerwonym, szkoda, że nie niebieskim, przecież oni są po tej dobrej stronie.
jaka okładka... Okładkę toma film na dvd i książka. To jest plakat i jest wręcz idealny
Daleko za arcydziełami Struzana, choć nawet na obecne standardy plakacik mierny i nijaki.
"Za co niby zgłosiłeś mój wpis. Ja do ciebie grzecznie a ty skarżysz na co..." - YodaZgredek
Szkoda, że usuwając wpis Gokussb zapomniał o swoim :D A tak wyglądało, jakby mówił sam do siebie, albo do swoich kolegów z którymi "idzie gadać".
Niestety, a tak na marginesie, jest jakiś limit zablokowanych postów? W sensie: za 50 zblokowanych postów ban na 30 dni.
Na jakim blogu? I po drugie nie zostałem zablokowany a post który tam napisałem tyczy się kogoś innego i tam zostanie. Nie będę go usuwać bo ten dzieciak Az będzie tam przychodzić i walić farmazony. A ty jesteś nieobiektywny... Szkoda że nie znasz pana orchestre z forum hobbita i nie spytasz go ile razy był banowany...
To bez znaczenia, gdybyś uważnie przeczytał co napisałem, dostrzegłbyś, że żadna część mojego zdania i tak nie mija się z prawdą.
Masz zaniki pamięci? Przecież jak napisałem prawdę o tobie, poleciałeś się wypłakać do Pietrzyka, potem płakałeś że nikt tego nie blokuje, a następnie Pietrzyk zasugerował przyjrzenie się twoim postom XD
Żenujący hipokryta z ciebie... Utwierdzasz mnie w przekonaniu że mam rację...
Ja zgłaszałem coś co podchodzi pod pomówienia. Byłeś fałszywy jesteś i będziesz...