Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153351
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Co dalej?

ocenił(a) film na 10

Film ,,Gwiezdne Wojny: Ostatni Jedi" był wyśmienity. To jedna z najlepszych części Gwiezdnych Wojen, która pozostawia nam jednak kolejne pytania. Przede wszystkim:
- co zrobią z postacią Lei w IX epizodzie, skoro Carrie Fisher nie żyje? Nie mogą jej tak przecież po prostu zostawić. Po zakończeniu ,,Ostatniego Jedi" Leia MUSI się pojawić w IX episodzie. I na miejscu twórców ja bym właśnie w tej części ją uśmiercił. Myślę, że przy dzisiejszych technologiach będzie się dało to jakoś wykombinować. Efekty specjalne, podobna aktorka... nie wiem.
- kolejnym wielkim znakiem zapytania jest Rey! Kim ona jest? Jaka jest tajemnica jej pochodzenia? Kim byli jej rodzice? Dlaczego porzucili ją na Jakku? Czy Rey należy do rodziny Skywalkerów? Skąd w niej tak silna moc? Dlaczego śniła o miejscu, w którym ukrył się Luke Skywalker? Dlaczego miecz świetlny Anakina i Luke' a ją wzywał?
- mogli by jeszcze wyjaśnić, kim był Snoke. Skąd on się wziął? Czy to Darth Plaguies?

ocenił(a) film na 3
anonim300

Szczerze wątpię by ktokolwiek na dziesiątą część sw poszedł do kina , tlj podzielił fanów jeszcze bardziej . I złość na te część fanom jeszcze nie przeszła np mi

ocenił(a) film na 3
Gokussb

sorki miało być dziewiątą zamiast dziesiątą