Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153344
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Homo

ocenił(a) film na 5

Ogolne nie mam nic do tego ze Disney przejal marke GW, ale ostatnio pojawila sie nieprzyjemna informscja ze LGBT
rzada by w filmie pojawily sie geje. No zeby do tak swietnej serii wrzucac takie watki to chyba przesada. Poza tym jest to film dla calej rodziny. Takie watki nie powinny sie w tego typu filmach pojawiac. Dodatkowo seria od poczatku nie miala homoseksualnych podtekstow wiec po co je dzisiaj na sile pakowac? Poza tym to jest zupelne inna galaktyka. Mozliwie ze w niej nie ma homo. A poza tym ta seria nalezy do Georg'a Lucasa a on to ma ponoc mocny charakter I nie pozwoli sie raczej tak szantazowac przez homo, ale Disney daje I tu jest klopot bo Disney wykupil marke....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
Gokussb

Zgadzam się. Co to za chore pomysły? By do bajek dla dzieci/filmów dla całej rodziny wrzucać takie ohydne rzeczy?

ocenił(a) film na 3
Andrzejcoolziomek

Do pierwszego pytania ; Aby w sw były wątki gejowskie
do drugiego pytania Oni chcą aby nawet w bajkach dla dzieci,i w filmach były wątki gejowskie .

ocenił(a) film na 5
Gokussb

Wiem ,,bardzo logiczne" moja odpowiedź na Twój komentarz brzmiała :).

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 2
Andrzejcoolziomek

Disney rządzi niestety i jak widać po ich filmach, LGBT dorzucają w prawie każdej animacji czy aktorskim remake'u animacji. Dobrze, że w Marvelu jeszcze tego nie wcisnęli. W SW Poe ma być homoseksualistą. Finnowi podoba się Rey, więc on raczej nie.

Tak czy siak w tej nowej trylogii po fatalnym TFA nie pokładam większej nadziei, także nawet wątki LGBT mnie już mocno nie zniechęcą.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Andrzejcoolziomek

Tak dokładnie

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

O nie, Denis jest animagiem! Ale czy to bocian czy to żaba?

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

:)

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

Ale skąd to info o wątkach homo? Bo ja w TFA nic takiego nie widziałem ani twórcy nic nie zapowiadali ,chyba?

użytkownik usunięty
a_kwitek

wyciągnięte info z dup^ użytkowników

ocenił(a) film na 5
Andrzejcoolziomek

Już w książce ,,Lordowie Sithów" pojawia się homoseksualna postać - moff Mors. Jednak sama książka jest o ile dobrze wiem przeznaczona dla dorosłych, więc póki postać nie będzie przemycona do książki/komiksu/gry/filmu dla całej rodziny, wydaje mi się że nie ma się co czepiać. Oczywiście, uważam że lepiej by było gdyby była hetero, jednak póki co AŻ tak źle to nie jest. Jednak patrząc na Piękną i bestię z tego roku, niestety może :(

użytkownik usunięty
Andrzejcoolziomek

https://7.allegroimg.com/s400/019fc6/a6b3ac0a4fa1b13dca32db67b8a7