Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153348
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Kicz i tandeta

ocenił(a) film na 1

Ocena powyżej 7? Jakiś żart. Dobra obsada, ale mega słaba historia (już sam opis filmu mnie rozbawił) ten sztuczny patetyzm, śmieszne stroje i charakteryzacja, słabe dialogi. Kiepski film nawet w porównaniu do innych w tej kategorii.

Hero_fw

Widze że wybitny z Ciebie krytyk. Dajesz ocene 1 Blade Runnerowi, Gwiezdnym wojnom, Mad maxowi a indyjskim melodramatom po 10. hahaha

ocenił(a) film na 1
patqu

Tym gniotom? Pewnie! A na filmach znam się lepiej niż ty.

Hero_fw

Mało w życiu widziałeś i nie znasz filmów, które faktycznie zasługują na 1/10. Dajesz takie oceny tylko dlatego żeby zaniżyć średnią.

ocenił(a) film na 1
bartoszcyc8

jestem kobietą zboczeńcu, a te filmy o których piszesz to totalne gnioty

ocenił(a) film na 3
bartoszcyc8

Cycu!!! Po tym co czytam, czego w niedzielę mogę się spodziewać w kinie (o ile nie ucieknę sprzed sali w obawie przed zniesmaczeniem intelektualnym), to ja też będę srogo zaniżał :D

ocenił(a) film na 3
bartoszcyc8

Oooo i włożyłeś kij w gniazdo os... tzn feministek xD

ocenił(a) film na 1
LukeuszLFC

skąd wiesz, że ona jest feministka?

ocenił(a) film na 3
Leif_Eriksson

Można przypuszczać, na "widziałeś" reaguje "jestem kobietą zboczeńcu" :) Nazwała go "zboczeńcem", mimo, że nie zrobił nic złego. Zapewne dołączyła do akcji "#metoo", bo ktoś z facetów popatrzył na nią i poczuła się molestowana. Nikt jej nie molestował, ale ona czuła, że ktoś chciał to robić. Takie tam :)

ocenił(a) film na 1
LukeuszLFC

ale nie ma wąsów i wygląda na atrakcyjną

ocenił(a) film na 3
Leif_Eriksson

To jak wrzucę avatar ze Scarlett Johanson to będę kobietą? Na dodatek atrakcyjną?

ocenił(a) film na 1
LukeuszLFC

ona nie ma w avatarze scarlet johanson, a scarlet johanson nie jest taka atrakcyjna jak piszesz

ocenił(a) film na 1
LukeuszLFC

Scarlett Johanson jest brzydka

ocenił(a) film na 5
Leif_Eriksson

xDDDD
za każdym je*anym razem xD

ocenił(a) film na 1
TheMateuszNH

ma bardzo pospolitą urodę. takich dziewcząt jest u mnie na osiedlu z 1000

Leif_Eriksson

I tak ładniejsza niż Anne Hathaway.

ocenił(a) film na 1
Anakin_Skywalker

Johansson do dupy nie sięga Anne Hathaway. Johansson ma gębę jak krowa.

ocenił(a) film na 1
Anakin_Skywalker

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/00/Scarlett_Johansson_-_C aptain_America_2_press_conference_%28retouched%29_2.jpg/170px-Scarlett_Johansson _-_Captain_America_2_press_conference_%28retouched%29_2.jpg

nawet ja byłbym dla niej za bardzo atrakcyjnym partnerem

ocenił(a) film na 4
LukeuszLFC

Tak trudno po profilu znaleźć ją na fb? No sorry, ale Scarlett przy niej to szara myszka.

https://www.facebook.com/ania.palmowska.3/media_set?set=a.1917438274949999.10737 41956.100000515341648&type=3

https://www.facebook.com/ania.palmowska.3/media_set?set=a.1854185854608575.10737 41948.100000515341648&type=3

ocenił(a) film na 1
Alex_Tyler

ja pracuję jako tancerka lap dance w night clubie

ocenił(a) film na 4
Hero_fw

Super masz fotki na fb. Niejedną celebrytkę bijesz pod względem urody, stylizacji i modnych ciuchów. Foty na plaży we Włoszech super.

LukeuszLFC

Mają szczęście, że już mi się nie chce bawić z trollami.

ocenił(a) film na 1
bartoszcyc8

Sam jesteś trollem.

Hero_fw

Aż mnie zwaliło mnie z nóg...
Idź prowokować gdzie indziej.

ocenił(a) film na 1
bartoszcyc8

gdzie ty tutaj widzisz prowokację? Tylko wyraziłam swoje zdanie. Od tego jest przecież forum.

Hero_fw

Cały ten temat to jest prowokacja. Wgl wystarczy spojrzeć na twoje oceny żeby stwierdzić jakie masz pojęcie o ocenianiu filmów. Dajesz tylko 1 albo 10.
Ja z takimi się bawił nie będę. Żegnam.

ocenił(a) film na 1
bartoszcyc8

komentujesz cudze oceny nie pokazując swoich?

ocenił(a) film na 1
Hero_fw

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️

ocenił(a) film na 10
Hero_fw

Żodyn żart

Hero_fw

czas do garów

Hero_fw

Kompletnie nie czujesz tej serii, a w szczególności tej części. Sztuczny patetyzm? Star Wars wyrosło z kina przygodowego i familijnego, patetyzm rozwinął się dopiero w prequelach, a ta część z kolei pokazała, że wraca do konwencji lekkiej przygody.

W sprawie kultowych strojów i charakteryzacji, które stały się ikoną popkultury chyba nie muszę się wypowiadać, bo bronią się same, nie sądzisz?

Co do reszty zarzutów to zbytnie ogólniki bez wyszczególnionych konkretów.

ocenił(a) film na 1
Hero_fw

Masz rację takie oceny to żart, kpina. Niech się tłumaczą ci którzy je wystawili. Chociaż uważam że powinni się za nie wstydzić