Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153354
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Klata Kylo

ocenił(a) film na 9

Pytanie dnia- co właściwie w tym pomieszczeniu robił Kylo, że był bez koszuli? XDDD chyba że tak o sobie odpoczywał i ściągnął manaty

ocenił(a) film na 9
moniarojek1

Hmmm dalsza część tej sceny nie wyjaśnia danej kwestii, więc napiszę własną interpretację. Otóż na pierwszy rzut oka widać że Kylo jest zmęczony, po jakimś wysiłku fizycznym. Myślę więc że Kylo jest dopiero po wizycie ,,koleżanki" lub prostytutki.

Damereysucks

Wcale nieprawda, przecież to Ben Swolo, zajmował się tym, czym potrafi najlepiej, czyli pakował kilogramy ;) dlatego wygląda na zmęczonego

ocenił(a) film na 9
poegejwoziklej

Możliwe, jednak gdyby było tak jak mówisz to by prawdopodobnie miał górną część garderoby

Damereysucks

niekoniecznie, jeśli ćwiczył w samotności i nie chciał przepocić koszulki logicznym jest, że się jej pozbył. Poza tym mógł podziwiać swoje muskuły xD

ocenił(a) film na 9
poegejwoziklej

w takich portkach by ćwiczył?

Damereysucks

to firmowy znak Bena Swolo, nie mógłby założyć innych. Zresztą, gdyby ledwo miał wizytę wspomnianej przez Ciebie "koleżanki", nie miałby na sobie nie tylko spodni ;PPPP

ocenił(a) film na 9
poegejwoziklej

To Disney przypominam. Nie mogli wprost pokazać danej czynności, myślę że taki wygląd Kylo, jaki mieliśmy okazję widzieć był i tak dużą sugestią co właśnie miało miejsce

Damereysucks

I sądzisz, że Disney w jednym ze swoich najbardziej promowanych i dochodowych filmów dopuściłby się podtekstów odnośnie głównego bohatera? Którego w dodatku łączy więź z kimś innym? Bez kitu proszę

ocenił(a) film na 9
poegejwoziklej

Tak właśnie myślę

Damereysucks

A ja myślę, że gość miał na celu zaimponować młodej Rey, a że miał ku temu warunki... Po prostu wykorzystał sytuację :D

ocenił(a) film na 3
moniarojek1

Rey mu wysłała telepatycznie 'send nudes', a później zgrywała niedostępną. Snoke to tak naprawdę międzygalaktyczny telepatyczny tinder.

ocenił(a) film na 9
Daroo_3

John Boyega w jednym z ostatnich wywiadów określił więź między Kylo i Rey jako ,,Force Tinder" So... ;)

ocenił(a) film na 3
Damereysucks

O, no proszę :D Więc wszystko się zgadza!

ocenił(a) film na 9
Damereysucks

a co to znaczy Force Tinder? :D