Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153361
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Przeczytałem przed pójściem do kina chyba z 10 pierwszych komentarzy. I błąd. Odeszła mi ochota na wyjście do kina. Zdecydowałem się jednak pójść, a po powrocie daję 9. Ani chwili nudy, cały czas emocje i nawet dobry humor. Oglądałem "stare" części pewnie ze 100 razy a po raz pierwszy jak miałem 10 lat 30 lat temu i znam temat. Moja rada. Nie czytajcie opinii tych ludzi tutaj przed pójściem do kina (przynajmniej jeśli chodzi o znane tytuły). To wypacza wyobrażenia i zniechęca.

daniel_r78

norma. hejterzy częsciej się wypowiadają. bo dupa boli.

ocenił(a) film na 4
daniel_r78

SPOILERY! A co jest emocjonującego w głównej osi fabularnej pt. "Nie mamy paliwa, i co teras?"

Z przerwami na rozterki typu :"Luke to świnia, przerwał mi Skype z moim ukochanym gwałcicielem, o boskim kaloryferze".

I kretyński "morał" pożal się Boże :"Wszystkie bogate ludzie to zepsute, złe ludzie. Niech zwierzątka ich zniszczom!"

Ja tego nie rozumiem, serio.

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Co jak co, ale myslem, ze fanka padme & anakin będzie miala więcej tolerancji wobec ludzi od reylo, ale w sumie wiadomo trzeba podtrzymwać podwójne standardy.

ocenił(a) film na 4

Ty się ciesz jak wielką mam na ciebie tolerancję. :*

ocenił(a) film na 6
daniel_r78

Wystarczy brać opinię kogoś jako subiektywną i iść samemu oglądać, ja tak właśnie zrobiłem jako fan , a jak przeczytanie kilku komentarzy negatywnych wystarcza dla kogoś lubiącego GW żeby nie iść do kina to lepiej żadnych opinii o filmach nie czytać , nie pisać i po co wtedy Filmweb.