Chciałam po latach przypomnieć sobie całą serię SW.Ktoś mi doradzi...czy oglądać według kolejności epizodów,czy według lat...kiedy miały premierę kolejne części?
Sam pisałeś niedawno, że fandom jest dziwny, bo marudzi na TLJ. To było twoje zdanie czy prawda objawiona? Ja od razu wiedziałam, że twoje zdanie i się nie czepiałam z niczym. Nie powiedziałam, że jej nie wolno oglądać 7 i 8, ale że jej odradzam (ot takie mimowolne rzucenie, bo sama tak uważam). Więc MOJE ZDANIE jest tu z góry zaznaczone. Nie będę za każdym razem pisać "moim zdaniem", bo fakt że piszę to jako ja już coś znaczy. Subiektywizm zawsze będzie istniał i nikt tego nie zmieni.
PS. Ja się pojawiłam później. I gdyby nie twoja wstawka o 1 i 2 epizodzie, to też bym o 7 i 8 części tak nie napisała. A tak, przynajmniej zachowałam równowagę. ;)
Masz jakiś problem? Gdzie ja cię nazwałam nie-fanem, nieprawdziwym fanem czy fanem drugiego sortu? Nie wybacz, ale to już jest oskarżanie mnie o coś, czego nie zrobiłam.
Fandom jest ogromny, a fanów jest mnóstwo i każdy z nich może pojmować SW inaczej, oraz lubić lub nie znosić tego, co mu się żywnie podoba To chyba ty zarzucałes fanom nielubiejącym TLJ, że to są marudy, niepotrafiące cieszyć się z życia. Mam przypomnieć temat?
http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Ostatni+Jedi-2017-671049/discussion /Uwielbiam+ten+fandom.,2958179
Wiele razy tak pisałaś. Zlinkowałoby się tego z ok. 25 linków na jakieś zapewne 15 tematów. Z tego wiele ma po kilka stron
Chcesz koniecznie prać brudy sprzed lat? Ty też nie jesteś bez winy Denis. Mam przypomnieć jak spamowałeś mi, hopcii czy rylothowi?
Bawi mnie to, że twoja przyszłość nie jest święta, a teraz twoja działalność ograniczenia się do donosów na blogu oro. ;)
Jak nie znasz uniwersum/nie pamiętasz w ogóle, to obejrzyj sobie 4,5,6 i 1,2,3, a jak znasz to po kolei, mieszając Rogue One w środek. Tylko że jak chcesz obejrzeć 7 oraz 8 to się nie napalaj, bo 7 kasuje wszystko, co było przed nią, więc równie dobrze można oglądać tylko 7 oraz 8, bo poprzednie części nie mają teraz kompletnie żadnego znaczenia.