Szczerze. Film miał swoje słabsze i lepsze momenty. Niektóre sceny były fajne inne nie. Ogulnie uwarzam że ,, Ostatni Jedi " jest filmem bardzo dobrym , oraz dobrą kontynułacją TFA . I potym filmie podzieliłem fanów SW na trzy części .
Lubiący sagę
Lubią SW ale fanami wielkimi nie są.
Fani zwykli
Lubią SW i choć wiedzą że nowe SW niedorówna starym to idą na film poprostu by się bawić by czerpać radość z tego że mogą powrócić do SW.
Fani fanatyczni
Według nich SW 4-6 to nienaruszalna świętość. 1-3 to wielkie gówna a te nowe to wogóle . Sądzą że prawdziwych SW już nie ma.
A ja ogólnie uważam, że jak się nie opanowało ojczystego języka, to powinno się pyry sprzedawać na targu, a nie pisać na Filmwebie...
A ja uważam że powino się wiedzieć co to dyslekcja tzn. znanie zasad ale popełnienie błędów ortograficznych.
Po pierwsze, z tego co widzę, to ty nie masz pojęcia co to jest "dysleksja" skoro sam piszesz "dyslekcja".... :-)))))))))))))))))))))))))))
Po drugie, to oczywiście wiem, co to jest dysleksja. Tylko, że w dzisiejszych czasach jest ten termin nadużywany przez dzieci gimbazy, które nie potrafiły opanować zasad polskiej pisowni.
Po trzecie, jeśli "cierpisz" na coś takiego, to może przemyśl pomysł, żeby w przyszłości zrezygnować z prezentacji twojej radosnej "tfurczości" na tym forum.
Kiedyś takim jak ty dawało się dobrą radę: "Kup se słownik"...