Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153354
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Wygląda na to, że książki Zahna zdezaktualizują się :( Ale niemożliwe jest, żeby kolejne części były słabsze od nowej trylogii.

ocenił(a) film na 7
Koshara

Wszystko się okaże w... najbliższym czasie. :)

Barnej666

3 lata to szmat czasu... taki, że czekanie na Hobbita wydaje się być mgnieniem wio... oka :)

użytkownik usunięty
Koshara

rok

Thank you cpt. Obvious! Ale cofniesz się w czasie i powiesz mi to 2 lata temu? ;)

użytkownik usunięty
Koshara

nie ale mogę przenieść się do przyszłości i powiedzieć za rok że już :)

To zły znak! Najlepiej jakbyś zaniemówił, chociaż z drugiej strony, na odległość trudno byłoby ocenić czy ze szczęścia ;)

Koshara

Ja jestem pewien że książki Zahna pozostaną w tej kolejności co są. Jakoś twórcy nowej trylogii będą musieli upchać w czasie nowe wydarzenia. Coś mi się wydaje że zaczepią o wojnę z Yuuzhan Vong. Wspaniale by się to wkomponowało, ale musiało by zabraknąć miejsca na Chewbacce i kilkoro innych postaci (fani wiedzą o co chodzi). Pozdrawiam.

Koshara

Tyle jeszcze czasu zostało nawet plan filmowy jeszcze nie wystartował :(

Koshara

wszystko jest możliwe ;)

dubbelvla

Okazało się, że nowe części są ciekawsze od trylogii prequeli :)

użytkownik usunięty
Koshara

Gdzie niby widać tą ciekawość? W kopiowaniu starych pomysłów z klasyków? Przecież intryga Palpatine z 1-3 jest nie do pobicia dla myszatych partaczy. Część 7 i 8 to już popłuczyny skończonej historii. Bądźmy szczerzy. A taka trylogia Thrawna zjada je migiem.

Koshara

wątpię żeby 3 częścią disney tak nadrobił że w całości ta trylogia byłaby lepsza od Zahna; ale jeszcze nie wyszła także - wszystko jest możliwe ;)