Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153348
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

First Order to biali faceci, a jasna strona to feministki, Murzyni i Azjaci. xD Nawet lubię Przebudzenie mocy, ale mam już dość, a Wy?

w first orderze też są baby

użytkownik usunięty
dubbelvla

Ale pewnie nie jako główne. xD

w imperium nie było kobiet w ogóle ani kolorowych ras - to bardzo zła seksistowska i rasistowska organizacja

w first order jest murzyn przecież , a raczej był - ten jeden z głównych bohaterów, bab jest pełno w tle, to prawda że nie na głównym planie, ale to może jeszcze tylko kwestia czasu ALBO SEKSIZM disneya że kobiety są dobre a mężczyzni zli

ocenił(a) film na 7

Film ma większe problemy, żebym sobie zawracał głowę takimi pierdołami. Chciano głównie pokazać, że o dobrą sprawę walczą wszyscy bez względu na płeć i rasę. Możesz być brzydką transseksualną kałamarnicą żeby bić się o pokój w galaktyce.

Skaza

propaguje liberalizm, bezpłciowość, zaburzenia osobowości pod kątem identyfikacji seksualnej (płciowej)

dubbelvla

Mówisz o lewactwie. Liberalizm to wolność gospodarcza, która cechuje partie (te prawdziwie) prawicowe. Akurat ten film mocno w liberalizm gospodarczy uderza. Zwłaszcza wrogością do bogaczy przedstawiając ich jako stereotypowych debili, dla których liczy się kasa i luksus oraz są zwolennikami tego, by dzieci tyrały w robocie.

użytkownik usunięty
Skaza

Wiem wszystko, jest na siłę śmieszny i olew własne wątki (Snork). Ja mam bekę z tego filmu. :)

ocenił(a) film na 5

Mi również poprawność polityczna przeszkadzała.

Panie, film powstał w Hollywood. Tam zwłaszcza dzisiaj wielu ma nie po kolei w łbach. Sądzę, że tu poprawność polityczna i tak nie jest najgorsza.

Ale przyznam się, że scenki z wrednymi "burżujami" torturującymi zwierzątka mnie mocno rozbawiły.