Na szczęście zaliczyłam film w kinie szybko, więc teraz swobodnie mogę krążyć po sieci. Ale z innymi? Jeśli ktoś daje opinię spoilerową bez zaznaczenia, że są w niej spoilery to zwyczajny brak kultury i szacunku dla innych ludzi.
inni też sie tego musza nauczyć :D ja sie kiedys tak naciąłem, chyba nawet kilka razy i teraz już wiem :D
Ja się nacięłam przy TFA dowiadując się o śmierci Hana Solo. Nawet na allegro ten spoiler był obecny. xD Ale fakt. Powinno się uważać przed seansem, jeśli chce się mieć efekt zaskoczenia.
najpierw sie oglada film potem mozna wejsc na internet i o nim poczytac ale to tez niekoniecznie; dawno temu prometeusza sobie kupiłem z ksiazka na dvd, po obejrzeniu, stwierdziłem, że to film sci-fi dekady, nowa lepsza wersja obcego' oglądałem go kilkanaście razy, po kilku miesiącach wszedłem na internet i okazało się że film jest całkowicie zajechany przez wszystkich
No ja już niestety też naciąłem się na większość spoilerów dotyczących tego epizodu. Ale co zrobić. Takie ryzyko chodzenia po internecie. Tylko niestety niektórzy użytkownicy nie ogarniają powiadomień o spoilerach i tak to później wychodzi. Niektórzy nazywają to sku...ństwem ja po prostu wolę nazywać rzeczy po imieniu.
Umieszczanie tego typu wiadomości (czytaj spoilerowych) bez powiadamiania o spoilerach (i nieważne czy film dopiero grany jest w kinach czy został wypuszczony w poprzednim stuleciu) to po prostu kretynizm w czystej postaci połączony z brakiem dojrzałości intelektualnej.
Zrobiłem to specjalnie, żeby popsuć wam film i dobrze mi z tym! DWA LATA CZEKALEŚ I WSZYSTKO W P**DU PSU W DUPE :D CH*JU! :D
jedynie fake zakłada konto tylko po to żeby na takie śmieci jak skazani na shwshank i gladaitor głosować
podziemny krąg ? szeregowiec ryan ? wiezein nienawisci ? siedem ?
chce ci sie kontA zakladać żeby na takie lamerskie filmy głosy dawac
Ależ ty musisz mieć niesamowicie niskie IQ. Jeszcze nie czytałem Twojej wypowiedzi, która miałaby jakikolwiek sens.