Muszę wam coś powiedzieć na temat nowej sagi SW jest OKROPNA!!!!!!! totalne dno!!!!! te nowe gwiedzne wojny jest jak ludobójcza ścieżka w Undertale gdy tworzyli Przebudzenie mocy (Raczej Przebudzenie Upadku) myślałem że będzie tak fajne jak klasyk ale nie,nie było okej zacznę od tego najpierw dowiadujemy się że ten zły Kylo Ren to syn Hala Solo który nazywa się Ben Solo potem pojawia się dziewczyna Rey która mieszka na Tatoine (ale disney zmienił nazwę na Jakku choć zastanawiam się że to inna planeta ale wygląda tak samo jak tatooine) potem jak polecieli na nową gwiazdę śmierci durnej podruby imperium Najwyższy Porządek potem Syn Hala Solo zabija Hana Solo potem rey z nim walczy potem nazwała go bestią (a ja myślę że ona jest nie powiem) i potem tra ta ta nowa gwiazda śmierci zniszczona i mamy happy end tra ta ta ta (nie chciałem opowiadać wszystkiego) ale ta kolejna część też fatalnie się zapowiada bo Luke Skywalker ma być zły Cooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Przepraszam że negatywnie oceniłem ten film każdy ma inne zdanie ja swoje i każdy to uszanuje bo po prostu nie spodobała mi się ta nowa trylogia ale jak wam się podoba to miłego seansu ;)
Zgadzam sie z tobą w 100 % . Jest jak piszesz ; Nowa saga sw jest okropna i totalne dno .
Od siebie dodam że ; Disney spartaczył TFA i spowodował RIP star wars .
Super, bo tak trochę jedziesz po Disneyu, myślałem więc że Rogue One też uważasz za zły film.
Poszukaj w moim profilu oceny Rogue One ,to sie przekonasz .
I mam nadzieje odnośnie filmu o solo ,że będzie to drugi normalny film sw .
Znaczy nic do tego nie mam, ja oczywiście się z tym nie zgadzam, ale nie zabronię Tobie mieć swojego zdania, które głównie wynika z Twojego zdania na temat TFA.
Ale myślę, że możesz spróbować wstrzymać się z tą opinią do czasu premiery Ostatniego Jedi, bo możliwe, że TFA Ci się nie podoba, ale TLJ już tak.
Przemyśle to co do TLJ ale mam mieszane uczucie do tego filmu i tyle . I bardziej na film o solo czekam
Mam Disneyowi za złe usuwanie odcinków wojen klonów , na YouTubie .
Wcześniej były nagrywane odcinki w całości ,teraz są dzielone na części . Aby nie było naruszeń o praw autorskich i pozew do sądu .
Co ty na to ?
Uuu no to słabo, ale Youtube od zawsze praktycznie zmaga się z problemami z prawami autorskimi. Trzeba poszukać gdzie indziej odcinków. Próbowałeś na innych stronach oglądać?
Tak . Ale są setki tysięcy stron i nie wiem gdzie są nagrane w całości
Disney banuje odcinki wojen klonów na YouTubie , i nie ma wszystkich odcinków .