Witam . Po obejrzeniu Przebudzenia Mocy , mam mieszane odczucia , co do nowszej części sw . Trudno mi powiedzieć czy będzie sukces , gdyż ten artykuł zawiera niepokojące wieści http://gosc.pl/doc/3076805.Rezyser-Star-Wars-przechodzi-na-ciemna-strone-mocy . Przeczytajcie sami , i dajcie znać co myślicie
Naprawde wierzysz tym , którzy o mnie tak piszą ? Przecież to tylko internet .Jeśli im wierzysz , to ze znajomych mnie usuń i już .
Nie złość się tak. ;) Żadnego złego słowa na ciebie nie mówię. Bycie dzieckiem czy upośledzonym nie jest niczym złym. Wcale cię tym nie obrażam, a w twój wiek (28 lat) po prostu nie wierzę. ;D
ok sory , ale zostałem wielokrotnie obrażony przez , Elrond 123 pisał do mnie ostre wyzwiska , i ani razu przepraszam nie napisał .
bana dostał ? Ok tego już pisał nie będę . To już ostatni raz Zapewniam cie że mam więcej lat niż 6 .
Bo jest i to akurat widać. W każdym razie był jeden temat, w którym pisał o tym, że w jego szkole usuwano ludzi za krytykę ortografii. Później podał link do tej szkoły - szkoła specjalna na Elektoralnej w Warszawie...
Zresztą opowiadał o bitwach w Zielonej Mili, Ojcu chrzestnym i wymyślił sobie, że dante i elrond to bracia ;)
No i wystarczy popatrzeć jaką ma słabą pisownię i jak ciągle tylko spami, chociażby na blogu oro.
PS. Ma 28 lat.
Cholera wie kim on jest.
Wcale bym się nie zdziwił gdyby to był zwyczajny troll.
W jednym temacie wyraźnie mu zasugerowałem, że nie istnieje żadna czteroosobowa rodzina bo aż mi się szkdoda go zrobiło jak się niezdrowo nakręca.
Reakcja? "Aaaa, dante mnie dręczy, pomózcie mi. Ja zawiadomie oro. Dante mnie dręczy. Nie biorę internetu na powaznie. Dante mnie dręczy. Latunku!"
Oczywiście na blogu biednego oro.
Także tego... Gość jest autentycznie gorszy od katedry- tamten przynajmniej ma coś do powiedzenia, że zgrywa snoba, i pseudo-intelektualizuje to już inna sprawa.
To nie jest troll. On jest taki na serio i to w sumie lekko przerażające.
Czy Az jest gorszy od katedry to kwestia dyskusyjna. Az nie tworzy bzdurnych tematów, nie jeździ co chwila po filmach, których nie lubi, raczej nie obraża innych.
Tacy ludzie nie powinni mieć dostępu do sieci bez kontroli innych.
Kiedyś do mojego dawnego liceum przyjęli po znajomości gościa mocno schorowanego na głowę- matka nauczycielka.
Skończyło się na akacji z grożeniem nożem z jego strony- bo nie wytrzymał presji, utworzonej z wyśmiewania przez jedną dziewczynę- i dyscyplinarnym wywaleniem ze szkoły.
Nic nikomu się nie stało.
Azowi brak trzeźwej oceny sytuacji, a internet bardziej mu szkodzi niż pomaga- nie wiadomo jak reaguje na to co piszemy, ten chłopaczek ze szkoły, podobno rzucał półkami po domu, generalnie go demolował, jak wracał ze szkoły.
Az jest mocno kontrolowany przez rodziców, ale czy oni wiedzą co robią i co robi Az? Tego nie wiem. Raczej nie jest kimś, kto rzuciłby się na kogoś z nożem albo demolował dom, ale nigdy nic nie wiadomo ;)
U mnie w szkole też był taki jeden, ale za dobrze go nie znałem, bo on doszedł do IV klasy podstawówki, gdy ja byłem w I liceum (nasze klasy były naprzeciwko siebie i dlatego go często widywałem). Nie był on agresywny, czy coś w tym stylu, ale od razu było widać, że jakieś zaburzenia są.
Widzisz, tu się muszę wtrącić.
Opisujesz podobny przypadek, i jego finał, zwracasz też uwagę na przyczynę zachowania i tu masz rację. Ten przypadek jest identyczny, problem jest w tym, że robicie w kilku nagonkę na AZ. Nie prościej byłoby go ignorować? Przecież to najlepszy sposób. Jak mu odpisujecie, to wszyscy się nakręcacie. Pytam - po co?
Widzę, że AZ zrozumiał, że nie ma komentować Waszych wypowiedzi, proszę Was o to samo.
oro w kolejnym temacie jestem , obgadywany . Zobacz proszę http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Przebudzenie+Mocy-2015-671051/discu ssion/Nuda,2771620#post_14371116 . Tutaj dante99 mnie obgaduje . i Elrond 123 do mnie sie przyczepił .
To już zgłaszałeś na moim blogu, niestety to prawda, nie będę tego kasował. Zapamiętaj sobie, że każda wypowiedź nie dotycząca tematu głównego to właśnie spam.
Zapoznaj się z moim wpisem poniżej.
Ok oro będę o tym już pamiętał . Zapoznałem sie już , z twoim wpisem poniżej . Wiem o tym , że wielu zawracało mi uwage na spam , ale dopiero twój wpis mnie przekonał niż ich .
Masz sporo racji.
Nie zaprzeczę, że nie zachowuje się w porządku. Nakręcanie spirali.
Zakończę to od tej chwili, ale niech Az przestanie pisać o mnie w osobie trzeciej- bo to, że ze mną już nie pisze nijak nie zmienia tego, że z radością wypisuje innym jakieś żale na mój temat.
Dość irytująca maniera.
Nawet jeżeli nie skończy, to z mojej strony zaczepek nie będzie, aczkolwiek szkoda, że system banowania na filmwebie jest taki kulawy- oddając sprawiedliwość, sam powinienem dostać bana za parę kwestii.
Jednak z drugiej strony chyba trudno ogarnąć aż tak wielką społeczność jaka tutaj działa.
Dziękuję.
Az weź sobie do serca to co pisze Dante99 i nie rób tego o co prosi. Czyli nie pisz o nim w ogóle!
Dobrze oro nie będe o nim , już wogóle pisał . Oile pierwszy nie zacznie , o mnie pisać . Jak on tego robił nie będzie , to ja tym bardziej .
O to się nie martw. Zacznij się wypowiadać o tym czego dotyczy temat, w którym zabierasz głos.
I nie tylko o Dante99 masz się nie wypowiadać, ale o każdym innym użytkowniku.
Jeśli chcesz porozmawiać o swojej szkole i ortografii, bądź o innych zagadnieniach, to wejdź w dział INNE i tam możesz to robić.
Oro bardzo cie proszę , o reakcje zostałem uderzony wyzwiskami , od Monika Smykla54 . Na twoim blogu , dałem ci linki . Wiem prosiłeś mnie , abym o nikim nie wspominał , ale ta użytkowniczka mnie wyzwiskami wyzywa .
Teraz sentia na nowo , na twoim blogu sie wymądrza i czepia sie mnie. I wraz z Elrondem , ponownie do mnie pisać zaczeła link jest u ciebie , na blogu .
Też mi się wydaję, że to troll, jeśli tak to naprawdę udany. Koleś musi mieć mnóstwo cierpliwości, żeby odgrywać taką rolę przez tak długi czas. Z drugiej strony jeśli Az jest faktycznie trochę opóźniony, to trochę mi go szkoda, bo to co robicie podchodzi jednak pod nękanie, a on sam nie ma jak się bronić. Najlepiej żeby w ogóle przestał tu pisać, ale on sam chyba tego nie rozumie.
Jak byś nie zauważył to , ja jestem autorem tego wątku . I nie z mojej winy mój temat , w spam sie zamienił . Spójrz na mój główny wpis czego , miał ten temat dotyczyć .
Azior, a ile było tematów gdzie pisałeś jakieś głupoty o swojej rodzinie czy innych osobach? Ile razy spamowałeś parę postów pod rząd na blogu Oro? Mówisz, że będziesz zwracał na to uwagę, a po chwili znowu lejesz wodę.
Trudno policzyć . Pewnie sie zdziwisz ale swoje konto , z kim innym dziele . I to ten ktoś , z mego konta wywołał takie zamieszanie .
Raczej nie mogą , ponieważ elfki są ubrane jak tu http://gfx.gexe.pl/articles/wow/Nightelfs/409px-NightElfHuntress.jpg
W gogle jest wiele fotek z elfkami z warcrafta . Mnie negatywna opinia na mój temat , mnie wogóle nie interesuje . Niech myślą sobie co chcą np Ryloth i dante99 . To tylko internet
Raczej nie zaryzykują wątku gejowskiego. Nawet jeśli zostanie powiedziane (poza filmem), że np. Poe i Finn są gejami, to raczej nie ma co liczyć na taki wątek w filmie. Spotkałby się on z bojkotem wielu środowisk i film straciłby na tym setki milionów. A liczą się $$$.
Jesteś tego pewny ? Ja obawiam sie , że to wprowadzą i to przypieczętuje losy sw .
Cóż, pewności nie mam. W Hollywood rządzi poprawność polityczna, ale z drugiej strony USA wbrew pozorom są krajem w dużej mierze konserwatywnym. Gdyby taki wątek się pojawił wielu ludzi zniszczyłoby twórców w internecie i po prostu nie poszło do kina. Wydaje mi się, że pieniądze są dla twórców ważniejsze od ideologii.