Jest kilka podobnych rzeczy z epizodu V według tego trailera .
1 Znowu bitwa na śnieżnej planecie .
2 machiny kroczące
3 Szkolenie nowego jedi [ Rey ]
4 Azyl mistrza jedi .
Jak nie wierzysz to odśwież sobie epizod V i sie przekonasz .
To nie jest śnieżna planeta. Tylko pustynia solna. To biała sól.
Po pojazdach i szkoleniu już wnioskujesz że cała fabuła będzie kopią? Szykują się wielkie zmiany, koniec Jedi i prawdopodobnie początek czegoś nowego.
Mi to wygląda na śnieżną planete , pojazdy i szkolenie to jedna z oznak że fabuła będzie kopią .
I nie dowierzam w to by były wielkie zmiany , ale czy to prawdą będzie okaże sie na po seansie w grudniu .
Co do końca jedi to widzę coś takiego ; Rey pójdzie w ślady Luka i odbuduje zakon jedi .
Mam mieszane uczucia co do star wars 8 ,jak TFA mnie rozczarowało .
Z tego co mówi Luke to rzeczywiście może być koniec Jedi. Może będzie coś innego tzw "szarzy Jedi". Jakiś zakon musi być bo saga prędko się nie skończy. Czwarta trylogia powstanie to jest pewne.
Jak myślisz czy star wars 8 będzie czymś nowym ? Ja w to szczerze i otwarcie wątpię w to , TFA było katastrofą .
Nie ważne ile razy z rzędu będziesz,mnie oczerniała i krytykowała , bo ; szefostwu portalu nie ja najbardziej podpadłem ,tylko twój podopieczny denis .
I tego nie zmienisz by szefostwo portalu do twego podopiecznego zmieniło nastawienie ,i mnie by krytykowali .
Jeżeli sentia po tym wszystkim nadal będzie go bronić, to pokaże swoją hipokryzję i tyle.
Co sądzisz o mych przepuszczeniach według których fabuła, star wars 8 może okazać sie kopią ?
To sie pewnego dnia doigrasz ,lekceważąc co uznało szefostwo portalu . I szefostwo podejmie kroki stanowcze , by z tobą porządek zrobić .
A ja będę płakać że ktoś mi konto zablokuje.... jakby to była największa tragedia jaka mogłaby mnie w życiu spotkać.
Może wtedy zrozumiesz że,takie dręczenie mnie to zły pomysł . Ze swymi pomagierami zaplanowałaś podstęp by szefostwo,mnie zbanowało bądź usunęło, i nie było sukcesu .
Co za tym idzie nie ważne ile razy rzędu skargi na mnie będą sie na silać, nie pożegnam sie z tym portalem .
Więc mogłabyś łaskawie tą dziecinadę skończyć .
Jak to sprawiłam że cie nie usunęli? Przecież zrezygnowałeś z konta Az. Masz teraz limity. Zrobiłam ci taką reklamę że każdy sie z ciebie śmiał.
Z żałosności twojego pomagiera zaczęli się śmiać nawet twoi koledzy, że aż musiałaś zablokować komentarze, by zatrzymać karuzelę śmiechu ;) Także nie wiem czy jest się czym chwalić, choć ty nadal pewnie uważasz, że on nie jest niczemu winny ;p No i akurat to Az sam sobie robił reklamę, a nie ty jemu ;)
Nie no, fajnie było się zawsze z denisa pośmiać i tych jego wywodów tak jak pewnie i ty się śmiejesz z Aza, więc w sumie żałuję, że już nie mogę ich zobaczyć :(
Widzę, że nawet ostatnie dni niczego cię nie nauczyły i nadal będziesz tłuc swoje wbrew zdrowemu rozsądkowi. Michał i "momentami irytujący" (lol) denis to są ludzie, którzy powinni już dawno mieć bana (może i by mieli, gdyby ciągle nie zmieniali kont), więc jeśli powołujesz się na opinię takich ludzi to gratulacje :D
I nic ci do tego że jestem fanem dragon balla ,mym starym to wogóle nie przeszkadza .
Co do tych limitów to nie długo będą unieważnione .
Możliwe ale nie żałuje tej decyzji wogóle. Na serio Ryloth nie żałuje tej decyzji
W sumie to denis już z milion nowych kont założył i też chyba nie żałuje tej decyzji ;p
To NIE twoja sprawa Jeżeli ktoś z forum filmwebu, ma prace i zarabia kasę , nie czyni nikogo lepszym .
Właśnie że NIE . Normalne przyziemne obowiązki uderzają każdemu do głowy , i potem pouczenia w stylu ; Ale ty nieuk jesteś nie masz wiedzy itp . Szkoda słów na takich rzekomych geniuszy życiowych
Jeżeli według ciebie normalne przyziemne obowiązki,czynią każdego lepszym to twoja sprawa .
Ale jeżeli takie osoby dają pouczenia w stylu ; Ale z ciebie nieuk nie masz wiedzy , weś sie za siebie kasę zarabiaj .
To jest nie grzeczne z ich strony .
O nie to jest nie grzeczne bardzo z ich strony . To jest dowód że Normalne przyziemne obowiązki uderzają każdemu do głowy każdemu .
Mój stary na takich mówi ; '' Barany Cukrowe '' . mW takim razie zajmij sie sobą zamiast sie na mnie skupiać .