Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153344
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
Gokussb

bo?

ocenił(a) film na 3
Venetor

Jest kilka podobnych rzeczy z epizodu V według tego trailera .
1 Znowu bitwa na śnieżnej planecie .
2 machiny kroczące
3 Szkolenie nowego jedi [ Rey ]
4 Azyl mistrza jedi .

Jak nie wierzysz to odśwież sobie epizod V i sie przekonasz .

Gokussb

To nie jest śnieżna planeta. Tylko pustynia solna. To biała sól.
Po pojazdach i szkoleniu już wnioskujesz że cała fabuła będzie kopią? Szykują się wielkie zmiany, koniec Jedi i prawdopodobnie początek czegoś nowego.

ocenił(a) film na 3
Venetor

Mi to wygląda na śnieżną planete , pojazdy i szkolenie to jedna z oznak że fabuła będzie kopią .

I nie dowierzam w to by były wielkie zmiany , ale czy to prawdą będzie okaże sie na po seansie w grudniu .

Co do końca jedi to widzę coś takiego ; Rey pójdzie w ślady Luka i odbuduje zakon jedi .

Mam mieszane uczucia co do star wars 8 ,jak TFA mnie rozczarowało .

Gokussb

Z tego co mówi Luke to rzeczywiście może być koniec Jedi. Może będzie coś innego tzw "szarzy Jedi". Jakiś zakon musi być bo saga prędko się nie skończy. Czwarta trylogia powstanie to jest pewne.

ocenił(a) film na 3
Venetor

I to jest kolejna z oznak fabuła będzie kopią

Venetor

Czyli koniec jedi, ale nie koniec jedi bo beda nadal jedi?
Co wy tu palicie? :D

ocenił(a) film na 3
Venetor

Okaże sie wszystko po seansie w grudniu

ocenił(a) film na 3
Venetor

Jak myślisz czy star wars 8 będzie czymś nowym ? Ja w to szczerze i otwarcie wątpię w to , TFA było katastrofą .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
sentia

Nie ważne ile razy z rzędu będziesz,mnie oczerniała i krytykowała , bo ; szefostwu portalu nie ja najbardziej podpadłem ,tylko twój podopieczny denis .

I tego nie zmienisz by szefostwo portalu do twego podopiecznego zmieniło nastawienie ,i mnie by krytykowali .

ocenił(a) film na 2
Gokussb

Jeżeli sentia po tym wszystkim nadal będzie go bronić, to pokaże swoją hipokryzję i tyle.

ocenił(a) film na 3
Ryloth

Co sądzisz o mych przepuszczeniach według których fabuła, star wars 8 może okazać sie kopią ?

ocenił(a) film na 2
Gokussb

Kopią? Może i tak. Natomiast raczej będzie słabej jakości jak TFA.

ocenił(a) film na 3
Ryloth

Możliwe ale wszystko sie okaże ,po seansie w grudniu .

ocenił(a) film na 3
Ryloth

Tutaj masz racje

Gokussb

Mam gdzieś co robi szefosto portalu. Ja będę cie krytykować i nikt mi tego nie zabroni

ocenił(a) film na 3
sentia

To sie pewnego dnia doigrasz ,lekceważąc co uznało szefostwo portalu . I szefostwo podejmie kroki stanowcze , by z tobą porządek zrobić .

Gokussb

A ja będę płakać że ktoś mi konto zablokuje.... jakby to była największa tragedia jaka mogłaby mnie w życiu spotkać.

ocenił(a) film na 3
sentia

Może wtedy zrozumiesz że,takie dręczenie mnie to zły pomysł . Ze swymi pomagierami zaplanowałaś podstęp by szefostwo,mnie zbanowało bądź usunęło, i nie było sukcesu .

Co za tym idzie nie ważne ile razy rzędu skargi na mnie będą sie na silać, nie pożegnam sie z tym portalem .

Więc mogłabyś łaskawie tą dziecinadę skończyć .

Gokussb

Jak to sprawiłam że cie nie usunęli? Przecież zrezygnowałeś z konta Az. Masz teraz limity. Zrobiłam ci taką reklamę że każdy sie z ciebie śmiał.

ocenił(a) film na 2
sentia

Z żałosności twojego pomagiera zaczęli się śmiać nawet twoi koledzy, że aż musiałaś zablokować komentarze, by zatrzymać karuzelę śmiechu ;) Także nie wiem czy jest się czym chwalić, choć ty nadal pewnie uważasz, że on nie jest niczemu winny ;p No i akurat to Az sam sobie robił reklamę, a nie ty jemu ;)

ocenił(a) film na 2
sentia

Nie no, fajnie było się zawsze z denisa pośmiać i tych jego wywodów tak jak pewnie i ty się śmiejesz z Aza, więc w sumie żałuję, że już nie mogę ich zobaczyć :(

Widzę, że nawet ostatnie dni niczego cię nie nauczyły i nadal będziesz tłuc swoje wbrew zdrowemu rozsądkowi. Michał i "momentami irytujący" (lol) denis to są ludzie, którzy powinni już dawno mieć bana (może i by mieli, gdyby ciągle nie zmieniali kont), więc jeśli powołujesz się na opinię takich ludzi to gratulacje :D

ocenił(a) film na 3
Gokussb

I nic ci do tego że jestem fanem dragon balla ,mym starym to wogóle nie przeszkadza .

Co do tych limitów to nie długo będą unieważnione .

ocenił(a) film na 2
Gokussb

Było konta nie kasować.

ocenił(a) film na 3
Ryloth

Możliwe ale nie żałuje tej decyzji wogóle. Na serio Ryloth nie żałuje tej decyzji

ocenił(a) film na 2
Gokussb

W sumie to denis już z milion nowych kont założył i też chyba nie żałuje tej decyzji ;p

Gokussb

Ty za to jesteś jedyny normalny XD

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Gokussb

Tak dokładnie

ocenił(a) film na 3

dzięki

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 3
rolnik

To NIE twoja sprawa Jeżeli ktoś z forum filmwebu, ma prace i zarabia kasę , nie czyni nikogo lepszym .

ocenił(a) film na 8
Gokussb

Czyni.

ocenił(a) film na 3
rolnik

Właśnie że NIE . Normalne przyziemne obowiązki uderzają każdemu do głowy , i potem pouczenia w stylu ; Ale ty nieuk jesteś nie masz wiedzy itp . Szkoda słów na takich rzekomych geniuszy życiowych

ocenił(a) film na 8
Gokussb

Właśnie, że TAK. Ale Ty nieuk jesteś. Nie masz wiedzy. Szkoda słów.

ocenił(a) film na 3
rolnik

Jeżeli według ciebie normalne przyziemne obowiązki,czynią każdego lepszym to twoja sprawa .

Ale jeżeli takie osoby dają pouczenia w stylu ; Ale z ciebie nieuk nie masz wiedzy , weś sie za siebie kasę zarabiaj .

To jest nie grzeczne z ich strony .

ocenił(a) film na 8
Gokussb

Raczej szczere.

ocenił(a) film na 3
rolnik

O nie to jest nie grzeczne bardzo z ich strony . To jest dowód że Normalne przyziemne obowiązki uderzają każdemu do głowy każdemu .

Mój stary na takich mówi ; '' Barany Cukrowe '' . mW takim razie zajmij sie sobą zamiast sie na mnie skupiać .

ocenił(a) film na 3
rolnik

I żeby nie było NIE chce tym nikogo urazić . Napisałem tylko słowa mego ojca .

ocenił(a) film na 8
Gokussb

Ja czuje się urażony.