Bez sensu że nie ma w tej części Yody i Dark Vadera. Gwiezdne wojny bez najważniejszych postaci gwiezdnych wojen... żal. Tak, wiem że oboje zgineli ale mogli ich jakoś wskrzesić albo coś. Przecież to fantazy, mają moc i te sprawy więc czemu nie. A tak wielki zawód...
Słaby troll, kto miałby się z nimi kontaktować? Gollum czy Szybka Babka? Luka nie było przez 99% filmu.
Gwiezdne Wojny wcale nie potrzebują tych postaci by być dobre (w Nowej Nadziei nie było Yody)
Nie zgodzę sie tu z tobą , Darth vader to najlepszy czarny charakter , a Yoda to najlepszy dobry bohter jedi . Te nowe postacie , z Przebudzenia Mocy to cieniasy .
Nie chodziło mi tylko o Przebudzenie Mocy, chodzi o też np: KOTOR alby gry z serii Jedi Knights - nie było tam Yody ani Vadera ale mimo to gra miała świetną historię
to mnie akurat najmniej obchodzi, radzę sprawdzić te gry, owszem nie należą już do kanonu ale wciąż są warte uwagi :)
Chętnie bym pograł w te gre ale , jednak nie uczynię tego , przez stały online który w tej grze jest .
Ale to nie jest prawda - Knights of the Old Republic to stare gry nie wymagające stałego połączenia z siecią, w odróżnieniu od gry online "The Old Republic", którą pewnie miałeś na myśli. Ale zgodzę się że nowe postacie to cieniasy, zwłaszcza Finn.
tak ale Nie każdego pociąga grając w gry sw , by poznawać dalszą fabułę .Ja do tych osób sie , nie zaliczam . Jak będziesz chciał wymienię ci z gry z sw które są mi znane .
Star Wars Rebellion , Star Wars Empire At War wraz z dodatkiem Force Corruption , Star Wars Clone Wars Republic Hero .
Pierwszego nie kojarzę, w drugą grę nie grałem a trzecią po grałem tylko trochę bo z czasem mnie nudziła
Jak nie grałeś w star wars Rebellion to proponuje zagrać , to jest świetna klasyka . Podobnie jak star wars Empire at war wraz z dodatkiem . Ja star wars clone wars ze trzy razy przeszedłem . Poszukaj na YouTube tych gier i przekonasz sie sam Star Wars Rebellion i star wars Empire at war wraz z dodatkiem force Corporation .
Tak ale , w przypadku gwiezdnych wojen , wszystko jest możliwe . Skoro w animowanych Wojnach klonów , powrócił Darth Maul , to pewnie w jakiś sposób darth vader czy yoda powrócą , ale mogę sie mylić .
animowane seriale to co innego, w nich każdy wraca nawet w Avengersach animowanych. Gdyby w filmach wrócili to by było wykasowanie kanonu po całości na co właśnie narzekają widzowie jeśli chodzi o przebudzenie mocy.
Ja nie zaliczam sie , do fanów nowej sagi sw . Możliwe że , masz racje co do animowanych seriali sw . Jednak według mnie sw jest fajne i aktorskie i animowane . Tylko w animowanych są lepsze gagi
rozumiem, ale nie pisz nowszej sagi bo nie wiem o co ci chodzi, pisz VII epizod albo nowa część. Ja nie twierdzę że są złe, ale bardziej wolę, filmy książki i komiksy niż seriale SW... po prostu seriale animowane SW niszczą mi filmy. Wolałbym aktorski serial SW taki jak marvele mają, jeszcze jakby serial SW miał Netflix prawa to by była R ale pewnie się tego nie doczekam
ok ale pewnie sie zdziwisz ale , dla mnie ; nowa saga czy nowa część top to samo .
ok dla ciebie, ale jak piszesz z kimś to pisz nowa część.
Saga oznacza np 6 filmów sagi przykładowo Pottera
nowa część odrębny epizod
Możesz mi nie udzielać , nauk jak mam postępować , w rozmowie na Filmweb ? Upominacie na Filmweb , nie jest twoim obowiązkiem , tylko moderatora , Oro i adminów . A ty żadnym z nich nie jesteś . Każdy kuma z wyjątkiem ciebie na Filmweb , że star wars to nowa saga sw nie nowa część sw .
To ty sobie daruj , nie jesteś moderatorem i adminem Filmweb , aby pouczać użytkowników np mnie . A zachowujesz sie jak byś był i moderatorem i adminem jednocześnie .
Pisze prawdę , a nie nudzę . Zachowujesz sie , jak byś był moderatorem i adminem Filmweb jednocześnie . Jesteś tylko jednym z użytkowników Filmweb .
On pierwszy zaczął , nie ja . On sie zachowuje jak by był moderatorem i adminem jednocześnie na Filmweb .
przecież on zaczął. Dałem mu dobrą poradę a ten zaczął starą śpiewkę że "nie jestem moderatorem fw" czemu znowu na mnie.
To po mu dajesz rady, jak Cię nie słucha? Nie lepiej w ogóle do niego pisać i jak on napiszę to ignorować? Te wasze ''dyskusje'' na forum Gwiezdnych Wojen są już standardowe.
Przeczytałem twój post do niego , i stwierdziłem że mu na serio wierzysz . Ale mogę sie mylić .
Nic nie napisałam, że mu wierzę. Zwróciłam mu uwagę, że przeciąga tą dyskusje, która i tak prowadzi donikąd.