Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261364
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Bez sensu że nie ma w tej części Yody i Dark Vadera. Gwiezdne wojny bez najważniejszych postaci gwiezdnych wojen... żal. Tak, wiem że oboje zgineli ale mogli ich jakoś wskrzesić albo coś. Przecież to fantazy, mają moc i te sprawy więc czemu nie. A tak wielki zawód...

użytkownik usunięty
PsychoGrzesiek

Popieram cie tutaj .

ocenił(a) film na 7
PsychoGrzesiek

Słaby troll, kto miałby się z nimi kontaktować? Gollum czy Szybka Babka? Luka nie było przez 99% filmu.

użytkownik usunięty
WTTW_FILM

ludzką stonogę ocenił na 10 no błagam :p

ocenił(a) film na 7

Może lubi Gore?

użytkownik usunięty
WTTW_FILM

może :p

użytkownik usunięty
PsychoGrzesiek

dark vadera:D ludzie trzymajcie mnie:D

ocenił(a) film na 7

Pewnie zgra go murzyn XD

użytkownik usunięty
WTTW_FILM

w zasadzie Vadera grał murzyn:P

ocenił(a) film na 7

W zasadzie tak ale jak postać był biały XD Murzyn go chyba dobbingował.

użytkownik usunięty
PsychoGrzesiek

W jednym sie pomyliłeś , nie dark vadera tylko dartha vadera .

użytkownik usunięty
PsychoGrzesiek

Gwiezdne Wojny wcale nie potrzebują tych postaci by być dobre (w Nowej Nadziei nie było Yody)

użytkownik usunięty

Nie zgodzę sie tu z tobą , Darth vader to najlepszy czarny charakter , a Yoda to najlepszy dobry bohter jedi . Te nowe postacie , z Przebudzenia Mocy to cieniasy .

użytkownik usunięty

Nie chodziło mi tylko o Przebudzenie Mocy, chodzi o też np: KOTOR alby gry z serii Jedi Knights - nie było tam Yody ani Vadera ale mimo to gra miała świetną historię

użytkownik usunięty

Ta gra z sw jest mi obca .

użytkownik usunięty

to mnie akurat najmniej obchodzi, radzę sprawdzić te gry, owszem nie należą już do kanonu ale wciąż są warte uwagi :)

użytkownik usunięty

Chętnie bym pograł w te gre ale , jednak nie uczynię tego , przez stały online który w tej grze jest .

ocenił(a) film na 7

Ale to nie jest prawda - Knights of the Old Republic to stare gry nie wymagające stałego połączenia z siecią, w odróżnieniu od gry online "The Old Republic", którą pewnie miałeś na myśli. Ale zgodzę się że nowe postacie to cieniasy, zwłaszcza Finn.

użytkownik usunięty
CorporalHicks

Możliwe że , masz racje jednak nie ciągnie mnie do tej gry .

użytkownik usunięty

*te gry miały świetną historię

użytkownik usunięty

Może i miały świetną fabułę , ale nie powstał jeszcze film oparty na tej grze .

użytkownik usunięty

No i co ? Gwiezdne Wojny to nie tylko filmy aktorskie

użytkownik usunięty

tak ale Nie każdego pociąga grając w gry sw , by poznawać dalszą fabułę .Ja do tych osób sie , nie zaliczam . Jak będziesz chciał wymienię ci z gry z sw które są mi znane .

użytkownik usunięty

wal

użytkownik usunięty

Star Wars Rebellion , Star Wars Empire At War wraz z dodatkiem Force Corruption , Star Wars Clone Wars Republic Hero .

użytkownik usunięty

Co tych grach z sw myślisz ?

użytkownik usunięty

Pierwszego nie kojarzę, w drugą grę nie grałem a trzecią po grałem tylko trochę bo z czasem mnie nudziła

użytkownik usunięty

Jak nie grałeś w star wars Rebellion to proponuje zagrać , to jest świetna klasyka . Podobnie jak star wars Empire at war wraz z dodatkiem . Ja star wars clone wars ze trzy razy przeszedłem . Poszukaj na YouTube tych gier i przekonasz sie sam Star Wars Rebellion i star wars Empire at war wraz z dodatkiem force Corporation .

użytkownik usunięty

ale on zginął jak miał wrócić

użytkownik usunięty

Tak ale , w przypadku gwiezdnych wojen , wszystko jest możliwe . Skoro w animowanych Wojnach klonów , powrócił Darth Maul , to pewnie w jakiś sposób darth vader czy yoda powrócą , ale mogę sie mylić .

użytkownik usunięty

animowane seriale to co innego, w nich każdy wraca nawet w Avengersach animowanych. Gdyby w filmach wrócili to by było wykasowanie kanonu po całości na co właśnie narzekają widzowie jeśli chodzi o przebudzenie mocy.

użytkownik usunięty

Ja nie zaliczam sie , do fanów nowej sagi sw . Możliwe że , masz racje co do animowanych seriali sw . Jednak według mnie sw jest fajne i aktorskie i animowane . Tylko w animowanych są lepsze gagi

użytkownik usunięty

rozumiem, ale nie pisz nowszej sagi bo nie wiem o co ci chodzi, pisz VII epizod albo nowa część. Ja nie twierdzę że są złe, ale bardziej wolę, filmy książki i komiksy niż seriale SW... po prostu seriale animowane SW niszczą mi filmy. Wolałbym aktorski serial SW taki jak marvele mają, jeszcze jakby serial SW miał Netflix prawa to by była R ale pewnie się tego nie doczekam

użytkownik usunięty

ok ale pewnie sie zdziwisz ale , dla mnie ; nowa saga czy nowa część top to samo .

użytkownik usunięty

ok dla ciebie, ale jak piszesz z kimś to pisz nowa część.

Saga oznacza np 6 filmów sagi przykładowo Pottera
nowa część odrębny epizod

użytkownik usunięty

Możesz mi nie udzielać , nauk jak mam postępować , w rozmowie na Filmweb ? Upominacie na Filmweb , nie jest twoim obowiązkiem , tylko moderatora , Oro i adminów . A ty żadnym z nich nie jesteś . Każdy kuma z wyjątkiem ciebie na Filmweb , że star wars to nowa saga sw nie nowa część sw .

użytkownik usunięty

daruj sobie...

użytkownik usunięty

To ty sobie daruj , nie jesteś moderatorem i adminem Filmweb , aby pouczać użytkowników np mnie . A zachowujesz sie jak byś był i moderatorem i adminem jednocześnie .

użytkownik usunięty

nudzisz!

użytkownik usunięty

Pisze prawdę , a nie nudzę . Zachowujesz sie , jak byś był moderatorem i adminem Filmweb jednocześnie . Jesteś tylko jednym z użytkowników Filmweb .

użytkownik usunięty

tak tak tak...

ocenił(a) film na 8

Musisz go bez przerwy zaczepiać?

użytkownik usunięty
paula0fm

On pierwszy zaczął , nie ja . On sie zachowuje jak by był moderatorem i adminem jednocześnie na Filmweb .

użytkownik usunięty
paula0fm

przecież on zaczął. Dałem mu dobrą poradę a ten zaczął starą śpiewkę że "nie jestem moderatorem fw" czemu znowu na mnie.

ocenił(a) film na 8

To po mu dajesz rady, jak Cię nie słucha? Nie lepiej w ogóle do niego pisać i jak on napiszę to ignorować? Te wasze ''dyskusje'' na forum Gwiezdnych Wojen są już standardowe.

użytkownik usunięty
paula0fm

Na serio mu wierzysz ?

ocenił(a) film na 8

???

użytkownik usunięty
paula0fm

Przeczytałem twój post do niego , i stwierdziłem że mu na serio wierzysz . Ale mogę sie mylić .

ocenił(a) film na 8

Nic nie napisałam, że mu wierzę. Zwróciłam mu uwagę, że przeciąga tą dyskusje, która i tak prowadzi donikąd.

użytkownik usunięty
paula0fm

Tutaj masz racje . Tylko nie wiem , czy do niego to dotrze

użytkownik usunięty

tyle że ciebie tyczy to samo, bo też nie wiesz kiedy skończyć...