Bez sensu że nie ma w tej części Yody i Dark Vadera. Gwiezdne wojny bez najważniejszych postaci gwiezdnych wojen... żal. Tak, wiem że oboje zgineli ale mogli ich jakoś wskrzesić albo coś. Przecież to fantazy, mają moc i te sprawy więc czemu nie. A tak wielki zawód...
Możesz ponownie do niego napisać ? Jest przekonany że , uwaga która mu zwróciłaś i mnie dotyczy .
a co ona jest? nie twój adwokat... sam nie umiesz sobie poradzić i napisać solidne argumenty? daj dziewczynie spokój... to forum a nie sąd ostateczny
Ciągniesz dyskusje o niczym , w niewiadomo jakim sensie , Jeżeli cie nie przekonują moje argumenty , to nie ma sensu byśmy dalej dyskutowali .
teraz ty nudzisz . Zrozum w końcu że ; Tylko moderator Oro i admini Filmweb , mogą pouczać użytkowników gdy coś jest źle . Nie ty , zwykły użytkownik
Powtórzę ci poraz kolejny ; Nie jesteś moderatorem i adminem Filmweb , aby tak robić .
I koniec dyskusji na ten temat , nie chce aby inni użytkownicy pomyśleli że do kłótni dojdzie między nami .
Masz tutaj racje , i ze swojej strony cie przepraszam . Ale Flower 34 napisz podobnie proszę .
Flower34 jest jak MOC,on nas otacza i przenika...spaja filmweb w jedną całość :D
Że co ? raczej to dziwny typ , którego należy unikać . I zauważ że on ciągnął dyskusje
Aha to spoko. Nowi użytkownicy Filmweb np ty mają limity , a pózniej sie zmienia , w sensie że można pisać ile sie chce .
A widzisz coś w tym złego pytanie o dragon balla ? Jeżeli cie DB nie specjalnie nie interesuje to ok , ale może nie radź wszystkim jak mają postępować . Nie jesteś Alfą i omegą Filmweb , która zna sie na wszystkim .
spokojnie,użyj MOCY:D my fani zamiast się kłócić,moglibyśmy przez ten czas nowy scenariusz wysmarować:P
marzę o takim stylu z dark empire albo legacy-z domieszką mrocznego klimatu Blade Runnera-SW może mieć wiele odsłon,to dlatego ESB jest tak lubiane-bo jest bardziej mroczne.A np. Steampunk SW byłoby ciekawe...
człowieku ja pamiętam czasy Cartoon network z czasów 1992 - 2004 pózniej 2009 - 2013 . W tamtejszych czasach leciało wiele klasycznych seriali animowanych np wojny klonów .
no i co? nie oglądałem cartoon Network... i wojny klonów oceniłem na 6 zarzuciłeś mi że lubię gnioty a to nie odpowiedz na moje pytanie.
Wymień mi gnioty które ja osobiście lubię :)
nie znam takiego filmu nawet go nie oceniłem... więc nie ja mam coś ze wzrokiem :)
Tobie najwidoczniej żadne zwrócenie uwagi nie pomoże . Od kiedy sie spotkaliśmy , na Filmweb wyglądasz na dziwnego wrednego czepialskiego typa .
Zobacz sobie na wypowiedzi Flowera 34 , na poprzedniej stronie jak on mnie obraża . On sie zachowuje , jak by był moderatorem i adminem Filmweb jednocześnie .