Jutro w końcu zamierzam wybrać się na Gwiezdne Wojny. Jednak niestety okazało się, że w moim mieście w żadnym kinie nie ma wersji z napisami - jest tylko z dubbingiem. Nienawidzę dubbingu, ale chyba będę zmuszona, więc mam pytanie do ludzi którzy widzieli wersję z dubbingiem - czy jest o do przetrawienia, czy beznadziejny?
Śmiechowe i twarzowe, szczególnie jak na twój imejdż. Ilość nieproszonych do mnie postów potwierdza i będzie potwierdzać na przestrzeni czasu twój sentymentalizm i tęsknotę za minionymi czasami, kiedy to wówczas błagałeś mnie o pomoc na privie. Módl się zatem by twoje paluszki nigdy więcej do mnie nie odpisały. Mniemanie przez domniemanie. Po co dalej się kompromitujesz? Brak kompetencji logicznych już udowodniłeś. Po co brniesz?
Z tego co mi wiadomo jest nim Diego_fw, i nie mówię tego jako kapuś, bo on sam się z tym nie kryje.
haha,podałem 45 lat jako przykład że ludzie mogą być długo dziecinni.Strzelam-masz 13 lat - jarasz się Dragon Ball
Ocena to sprawa indywidualna, nikogo nie wolno ganić za oceny bo każdy ma inny gust, no chyba że ktoś daje 1, to jest w wielu przypadkach przesada.
Az42 biega po filmwebie z Przebudzeniem Mocy i ,,gani'' tych którym podobało się TFA.Wychwala swoje ulubione Mroczne Widmo.W sumie spostrzegawczość czy inna opinia to ganienie? Na kontre jest kontra.Głowa od tego nie odpada.
źle to odbierasz to nie jest tak jak piszesz . I pokaż choć jeden wpis mój gdzie wychwalam Mroczne Widmo czekam .
Mam przeszukać ponad 2 tysiące tematów?Nie wychwalasz Mrocznego Widma? a co robi 10 gwiazdek na Twoim profilu.Arcydzieło.Przebudzeniu Mocy dałeś wysokie 7 jedynie za muzyke która była najmniej rzucającą się na uszy ze wszystkich części.Strange
Już zgłosił jakiś pan delikatny, ach ci ludzie z forum, delikatni jak porcelanowy czajniczek :P.
Napisałem ze nie lubię deb*ili którzy prują się do kogoś o ocenę bo każdy ma własne zdanie.
jeżeli bym ci napisał kto mnie tak nauczył , to nie uwierzyła byś . Tobie podobają sie filmy z napisami , i masz do tego prawo . Ale ja nie jestem zwolennikiem filmów z napisami . I pewnie nie wiesz ale źle na oczy działa oglądając filmy z napisami .
Nie jestem kobietą
To kto taki cię tego nauczył?
Wiesz, że oglądanie filmów z dubbingiem źle działa na słuch?
Po 1 wybacz zmylił mnie twój nick .
Po 2 nauczyli mnie tak w dawnej szkole .
Po 3 nie wydaje mi sie żeby to źle na słuch działało .
Dubbing nie poprawia skupić się na filmie tylko go niszczy
Nie wiem co to była za idiotyczna szkoła
Znasz powiedzenie ; Jeden lubi jabłko drugi lubi dynie ? . Ja należę do osób którzy lubią filmy dubbingowane .
http://www.filmixer.pl/galeria_pocz/Czeski-dubbing,Gwiezdne-Wojny,5655_600_h.jpg
Oglądanie filmów z dubbingiem zwiększa ryzyko wystąpienia raka - udowodnione zostało to przez amerykańskich naukowców.
Raczej to jest nikłe , do zrealizowania ponieważ mam stary komputer który ma kilka lat .
Pójdziesz kiedyś na jakiegoś dubbingowanego Marvela czy innego Iron Mana 7, wyjdziesz z kina, a tu mdłości, tachykardia, oczopląs, trzeba będzie po karetkę dzwonić, a w szpitalu diagnoza - rak mózgu, widział chłopak za dużo dubbingu w życiu...góra 3 miesiące życia. Radzę odstawić aktorskie filmy z dubbingiem póki jest jeszcze nadzieja.
Podałeś mi wymyśloną strone . Takiej nigdzie nie ma , przekonałem sie od chwili gdy wyskoczyły mi kłopoty z wejściem na te strone .