Jutro w końcu zamierzam wybrać się na Gwiezdne Wojny. Jednak niestety okazało się, że w moim mieście w żadnym kinie nie ma wersji z napisami - jest tylko z dubbingiem. Nienawidzę dubbingu, ale chyba będę zmuszona, więc mam pytanie do ludzi którzy widzieli wersję z dubbingiem - czy jest o do przetrawienia, czy beznadziejny?
Potrzebowałeś 12 dni żeby wpaść na to, że to jest wymyślona strona??? Tego jeszcze nie było!
Wiem , czasem tyle potrzebuje by sie zastanowić . I nie radze ci ; Wdawać sie w dyskusje z flower 34 , to ponurak który chce wstrzynać kłótnie .
Normalny człowiek po sekundzie wiedziałby, że to jest wymyślona strona, a ty potrzebowałeś 12 dni...
ciesz się że nie ma tu czosnako ;D oj ale by się zjechał ten troll, chyba bym ci współczuł :)
To ty nie wiedziałeś , o tym ? Nie było cie w tematach o mojej dawnej szkole , więc sie nie mieszaj .
For over a thousand generations, the Jedi Knights were the guardians of peace and justice in the Old Republic. Before the dark times. Before the Empire. Nie wyobrażam sobie sluchać tej mowy po Polsku.Chyba nie ma starej trylogi z dubbingiem,i dobrze.Brrr
Dubbing jest koszmarny, bez polotu, drętwy (podobnie jak z dubbingkiem do 1, 2 i 3 części). Psuje film.
Jest 21 luty, 2 miesiące po premierze.We Wrocławiu jeszcze grają z napisami w jednym kinie.Hyhy.Pewnie jeszcze dzień dwa i koniec.
Mi się dubbing nie podobał w tym filmie. I pewnie dlatego też wrażenia z filmu miałem takie sobie