Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261394
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Jutro w końcu zamierzam wybrać się na Gwiezdne Wojny. Jednak niestety okazało się, że w moim mieście w żadnym kinie nie ma wersji z napisami - jest tylko z dubbingiem. Nienawidzę dubbingu, ale chyba będę zmuszona, więc mam pytanie do ludzi którzy widzieli wersję z dubbingiem - czy jest o do przetrawienia, czy beznadziejny?

ocenił(a) film na 7

Potrzebowałeś 12 dni żeby wpaść na to, że to jest wymyślona strona??? Tego jeszcze nie było!

użytkownik usunięty
elrond123

To nie tak , tylko musiałem przemyśleć to . I nie grzej sie tak

ocenił(a) film na 7

Długo to trwało.

użytkownik usunięty
Anthrax91

Wiem , czasem tyle potrzebuje by sie zastanowić . I nie radze ci ; Wdawać sie w dyskusje z flower 34 , to ponurak który chce wstrzynać kłótnie .

użytkownik usunięty

po co mnie wplątujesz w dyskusje?

ocenił(a) film na 7

Normalny człowiek po sekundzie wiedziałby, że to jest wymyślona strona, a ty potrzebowałeś 12 dni...

użytkownik usunięty
elrond123

W moim otoczeniu ludzi , każdy tak robi .

użytkownik usunięty

ciesz się że nie ma tu czosnako ;D oj ale by się zjechał ten troll, chyba bym ci współczuł :)

użytkownik usunięty
Anthrax91

10/10

użytkownik usunięty

jak o tym źródła nie przeczytam, to w to nie uwierzę .

użytkownik usunięty

w czym pomaga? Lol

użytkownik usunięty

To ty nie wiedziałeś , o tym ? Nie było cie w tematach o mojej dawnej szkole , więc sie nie mieszaj .

użytkownik usunięty
elrond123

nie trać na niego nerwów, jemu nie przegadasz.

ocenił(a) film na 7
labellamuerte

Dubbing był dobry, da się oglądnąć i nie przeszkadzał.

ocenił(a) film na 5
WTTW_FILM

For over a thousand generations, the Jedi Knights were the guardians of peace and justice in the Old Republic. Before the dark times. Before the Empire. Nie wyobrażam sobie sluchać tej mowy po Polsku.Chyba nie ma starej trylogi z dubbingiem,i dobrze.Brrr

ocenił(a) film na 7
darecki77

Niema i dobrze.

użytkownik usunięty
labellamuerte

Idź. Jakość dubbingu adekwatna do jakości filmu.

użytkownik usunięty

nie śmiechłem

ocenił(a) film na 3
labellamuerte

Dubbing jest koszmarny, bez polotu, drętwy (podobnie jak z dubbingkiem do 1, 2 i 3 części). Psuje film.

ocenił(a) film na 5
labellamuerte

Jest 21 luty, 2 miesiące po premierze.We Wrocławiu jeszcze grają z napisami w jednym kinie.Hyhy.Pewnie jeszcze dzień dwa i koniec.

ocenił(a) film na 6
labellamuerte

Mi się dubbing nie podobał w tym filmie. I pewnie dlatego też wrażenia z filmu miałem takie sobie

użytkownik usunięty
labellamuerte

dobrze że w tym temacie nie ma czosnako ;D bylibyśmy obrażani :)