O tak niektorzy mysla ze Ja Jar to glupia postac ja uwazam inaczej . Nie to co Ashoka Tano ona na premierze na pewno sie nie pokaze
a ja ci powtórzę poraz enty ; Premiera pokaże kto ma racje . Lepiej zachowaj swoje mądrości dla siebie i siedź cicho
potrafisz tylko wkurzać wydaje ci sie że jesteś mądry a tak naprawdę nim nie jesteś
Nie chce się wykłucać, ale czy umiesz podać jakieś plusy tej postaci. Uważam, że jeżeli cała postać jest stworzona dla tworzenia nieszczególnie dobrych żartów i nie ma żadnej osobowości jest nie tylko tak głupia, ale i tak nudna. Filmy nie straciły by niczego gdyby dać ta zupełnie inną postać. Jeszcze raz podkreślam, że nie chce sie kłócić, a poznać argumenty.
też mam nadzieje że jar jar sie pojawi . Nie zwracaj uwagi na Pietro Pierre jest to typ który chce namówić do swych racji
premiera nie pokaże Ashoka Tano bo jej nie będzie . Jar Jar będzie potwierdzone info - będzie mentorem syna Luka i Lei
Użytkownik ''Az42'' powinien dostać dożywotniego bana, za tony bezsensownego,dziecinnego spamu którymi zanieczyszcza forum.
U mnie w podstawówce za stawianie przecinka miedzy zdaniami były ostre konsekwencje ; Uwagę do dzienniczka i jeszcze jedynka .
pewnie po tym domyśliłeś sie ze jestem dzieciakiem że nie stawiam przecinka miedzy zdaniami
skoro uważasz ze sie pogrążam to nie pisz do mnie . Mimo ze przekonany jesteś ze na bana zasługuje to wątpię aby admini z Filmweb mi dali
Coraz bardziej się pogrążasz...
Nie mogłem się powstrzymać, każdy twój post wprawia mnie w dobry humor.
to dobrze czy źle ze każdy mój post cie bawi ? Wybacz ale nie jestem dziś w nastroju do rozmowy .
Kolejna bezpodstawna bzdura. Ja za to mam nadzieję, że pojawi się Darth Maul w sukni ślubnej. Koniec tego dziecinnego bełkotania!
Jak pisowniowi sie domyślasz że jestem dzieciakiem to cie zdziwię ponieważ ja trzymam sie tego co nauczono mnie w podstawówce i gimnazjum . Nauczono mnie że nie stawia sie przecinków miedzy zdaniami bo jest to błąd zaś za stawianie przecinka miedzy zdaniami w mojej podstawówce i gimnazjum była taka ; Uwaga do dzienniczka i jeszcze jedynka .
Ok ale spróbuj zrozumieć że w mojej podstawówce i gimnazjum stawianie przecieka było błędem nie uznawano tego za poprawną pisownie .
Nie potrzebie sie denerwujesz . To nie moja wina że w mojej podstawówce i gimnazjum były ostre konsekwencje za stawianie przecinka między zdaniami . Takich miałem nauczycieli \ nauczycielki .
nie stety w mojej podstawówce i gimnazjum były takie ostre konsekwencje za stawianie przecinka miedzy zdaniami .
Jedna mała uwaga: chyba wszyscy tu obecni zapominają o fakcie, że te część będzie rozgrywać się po "starej trylogii", która - jeśli chodzi o uniwersum - rozgrywała się później niż "Mroczne widmo", "Atak klonów" i "Zemsta Sithów". Dlaczego więc Jar-Jar miałby się pojawić w "Przebudzeniu mocy"?
Ja z kolei marzę o tym żeby pojawiła się też wersja z lektorem bo SW z dubbingiem to prawie że profanacja :-)
(Jako lektor pasował by mi nawet pan Stanisław Olejniczak a i nawet czas na lektorowanie by z pewnością znalazł skoro nie czyta już w modzie na sukces)