Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 262 tys. ocen
7,2 10 1 261561
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

W ostatnim odcinku pierwszego sezonu "Rebeliantów" pojawiła się Ahsoka Tano! Znaczy to, że na pewno będzie się pojawiać w kolejnych sezonach! Cieszycie się???

ocenił(a) film na 7

Właśnie to napisałem, że ma 14 lat a zachowuje się poniżej 10...

użytkownik usunięty
VaSM

widocznie Lucas chciał aby na początku Ahsoka mając 14 lat aby zachowywała sie według nie których dziecinnie

ocenił(a) film na 10
sznapsiarz

Ja to widzę tak o to moje założenia:

1 Mamy nowy kanon w którym jest Ashoka więc istniała w czasie Zemsty Sithów oraz Rozkazu 66 bo odeszła wcześniej z zakonu. Bo w starym kanonie nie było Ashoki Anakin nie miał uczennicy więc wszystko jest jasne jako Vader jej nie szukał i nie znał, chciał zniszczyć jedynie Obi wana no i pozostałych Jedi.Ponieważ jednak jest nowy kanon i nasza sympatyczna dziewczyna istnieje i przeżyła to wszystko to albo zostanie to wszystko wyjaśnione w 2 sezonie Rebeliantów jakim cudem udało się skryć nie wiemy tego czy Vader jej nie szukał może i szukał,ale nie ma o tym żadnych wzmianek,albo po prostu nie była ważna bo jako osoba,która odeszła z zakonu nie była jedi i nie było jej danych więc nie stanowiła zagrożenia. Bo pamiętajcie, że Zemsta Sithów należy do starego kanonu, gdzie Ashoki nie było dopiero później w 2008 roku wymyślono tę postać na potrzeby serialu i akcja toczyła się przed III epizodem natomiast serial z 2003 roku i jego akcja został usunięty.

2 Była tropiona przez imperium,ale jej nie znaleźli albo uznali,za martwą lub brak zagrożenia więc odpuścili.

3 Vader mógł o niej myśleć i chcieć zabić albo przekabacić na ciemną stronę mocy to może zobaczymy w 2 sezonie, ale nie koniecznie bo od razu może się na nią rzucić i walczymy :P

4 Vader jej szukał,ale nie znalazł bądź znalazł i chciał ją zabić,ale uciekła.

5 Ashoka zmieniła swoją tożsamość i ukrywała się tyle lat na jakiejś bezpiecznej planecie do czasu,aż usłyszała o rebelii i postanowiła się ujawnić i przyłączyć do ekipy.

użytkownik usunięty
spartakus_94

możesz mieć racje

ocenił(a) film na 9
spartakus_94

No o Obiwanie też wiedział i jakoś ten sobie przez tyle lat mieszkał na planecie którą vader/anakin znał.

ocenił(a) film na 10
Eph

Najciemniej pod latarnią hehe Vader nie czuł Obi-wana więc skupiał się na innych jedi i wrogach imperium po tylu latach był zdziwiony,że czuł coś czego dawno nie czuł czyli obecność Kenobiego :)Po prostu dobrze się ukrył i tyle zmienił tożsamość na Ben Kenobi.

użytkownik usunięty
bartusxx

O tych bzdetach napisałeś już tutaj.
http://www.filmweb.pl/serial/Star+Wars%3A+Rebelianci-2014-689479/discussion/Powr %C3%B3t+Ahsoki!!!,2609598
Nie spamuj.

użytkownik usunięty
bartusxx

ja sie ciesze