Stawiam dla wszystkich Polskich pordob GW. Nie mam pojęcia co robią one na filwebie. Może dodam własne amatroskie Mortal Kombat jak z kumplem sie biłem, było kręcona aparatem cyfrowym. Rezyser moj kumpel Marcin. Występują: Ja i Czaruś.
no to dodaj.
jaki masz problem? cos cie boli? ojciec z Toba w wannie sie kapie?
wlasnie, problemy robisz. to ze ja chce sobie krecic film o gwiezdnych wojnach to sobie krece. I to robie, tak jak teraz. Wlasnie nakrecilismy 1/3 i wszystko idzie dobrze. Mam pomysl. Nakrec taki film i nam go pokaz. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ciekawe ile zajmie ci choreografia walk. Bo u nas nad kazda walka pracujemy gdzies z godzine, zanim wszystko wyjdzie dobrze. No dalej smialo, znajdz ekipe, napisz scenariusz, wez kamere, jedz w plener i krec.
Matcheck a co ojciec z tobą sie myje, ze pytasz o to innych??
Tak naprawdę to nic mnie nie boli i z ojcem się nigdy nie myłem…
Co do samego pomysłu nie twierdzę, że jest zły. Dla siebie, czemu nie, ale żeby go dodawać do jednego z najlepszych portali filmowych w Polsce jest nie najlepszym pomysłem, w dodatku tytułując go "Gwiezdne Wojny" i dodawać podobne filmy "ORYGINALNE GWIEZDNE WOJNY" To już hańba !!!
Pochwalić nim się było można w inny sposób.
co za wiesniak... o boze...
jeb..c takich frajerow.
fajnie, ze ludzie cos tworza, ale szkoda, ze takie buce sie przyczepiaja do tego...
Bardzo inteligenta odpowiedz świadcząca o Pańskiej inteligencji. Jak zauważ nie tylko ja uważam, że to beznadziejna sprawa. Jak napisałem to nie jest zły pomysł, ale tytułując to GW i dodając związane filmy oryginalne części to już hańba.
to jest film offu i ty go nie rozumiesz
on jest dla ludzi a nie recencentow
ma wysmiewac tworcow a nie smieszyc
i dla tego o malych produkcjach nigdzie sie nie mówi bo nie ma sie nawet kasy na zrobienie dobrego filmu
i niektórzy lubia off
a ty sie spodziewales efektów z hoolywood
`
`w fabryce mlotkiem szalał..."
Ma wysmiwac tworcow? Ze niby ten film jest jakas parodia? Nie, nie jest to zadna parodia. Jest to wyjatkowo nieudana proba stworzenia czegos w stylu Gwiezdnych Wojen. To ze ludzie cos tworza, ze sa kreatywni zamiast stac z piwem pod sklepem itp itd to bardzo fajnei ale niech nie firmuja swoich bardzo miernych, amatorskich produkcji nazwą "Gwiezdne Wojny" i niech to nie figuruje na filmwebie jako powiazane z prawdziwymi Star Warsami, bo to rzeczywiscie pewna forma profanacji, ktora moze zniesmaczyc fana Gwiezdnych Wojen.
Ale z ciebie idiota... Nie slyszales nigdy o czyms takim jak FANFILM?? Fanfilmy są ogólnie bardzo fajne, może sobie go najpierw obejrzyj zanim dasz 1/10? Wiadomo, filmik nie dorownoje zadnej czesci sagi, ale jest bardzo fajny, m.in. dlatego ze zrobiony w domowych warunkach.
Chyba ostateczna podróba. Prawa autorskie to wy macie gdzieś. Filmweb nie powinien tych całych "fan filmów" dopuszczać, bo to zwykła potwarz dla prawdziwych filmów.
Fan filmy nie łamią praw autorskich, bo są robione przez fanów dla fanów, a
nie dla zysku. Dzięki umieszczeniu fanfilmów baza filmwebu jest pełniejsza
i więcej fanów usłyszy o ciekawych i nie ciekawych fanfilmach.
Kufel piwa Ci, opis filmu na kształt pierwszej klasy gimnazjum, powiązanie z sagą jest dla mnie profanacją i bezczeszczeniem cudzego dorobku, czuje się jakby ktoś mi splunął w twarz.
Kino offowe Drodzy zaciekli obrońcy tego gniota się nie reklamuje, film do tych co ma trafić to trafi a jeżeli okaże się naprawdę dobry może znajdą się i pieniądze i producenci. Natomiast taka bezsensowna obrona żeby zrobić komuś na złość jest naprawdę żałosna, ja jako fanatyk Star Wars'ów poczułem się mocno urażony, że to (przepraszam za kolokwializm) gów*o stoi zaraz obok całej sagi.
Kręćcie sobie co chcecie i wrzucajcie jak reszta pokemonów na jutfiuba i się tym jarajcie zamiast poczytać jakąś książkę o montażu, historii kina, star wars'ach.
Żeby stworzyć dzieło nie wystarczą same chęci, żeby stworzyć arcydzieło potrzebny jest geniusz i intelekt, a filmów się nie kręci bo się ma takie widzimisię a jak zachodzi taka okoliczność to takiego gniota nie umieszcza się na równi z dziełem Lucasa!
"ja jako >fanatyk< Star Wars'ów poczułem się mocno urażony"
gratuluje, sam pokazujesz iz twoja wypowiedz jest nacechowana emocjami i nie jest obiektywna
a poza tym ludzie, troche dystansu. jak macie az tak wielki problem to zaskarzcie ich o lamanie praw autorskich. i powodzenia w tej sprawie...
Mam pytanie a czy Twoja wypowiedź nie jest nacechowana emocjami?
Każdy wyraża poprzez mowę/pismo jakieś uczucia a obiektywizm
jest najstarszym kłamstwem tego świata.
Nikt nigdy nie będzie obiektywny ponieważ każdy człowiek ocenia
względem własnych wartości i sumienia co już samo w sobie nie jest
obiektywne.
Nikt tu nikogo skarżyć nie chcę tylko niech to gdzieś na offie wyląduje
a nie zaraz obok dzieła Lucasa.