Mogli by nakręcić w końcu 2 część z oryginalną obsadą... Wrót nie zniszczyli w pierwszej części także furtka jest otwarta :-)
Daywalker_Tczew chyba zostałeś/-aś wysłuchany-ana (wybacz, że tak piszę ale nie mogę sprecyzować po nicku :P) otóż dziś znalazłam dzisiejszą informację na http://www.gateworld.net/news/2011/07/devlin-still-talking-stargate-movie-sequel s/ która podaje, że twórca filmu napisał trylogię i że zamierza teraz spróbować reaktywować ten projekt z oryginalną obsadą. Dla fanów samego filmu to może być bardzo dobra wiadomość. Ja osobiście lubię film bo od tego się wszystko zaczęło ale jednak zdecydowanie bardziej podoba mi się serial i serialowi Jack i Daniel. Jednak jeśli projekt wypali i nakręcą 2 pozostałe filmy to zapewne obejrzę by zobaczyć jak chcieli poprowadzić oryginalnie wątek i jak im to wyjdzie. Zobaczymy czy w ogóle wprowadzą projekt w życie :)
pozdrawiam
No to super, Nic tylko czekać na dalsze wiadomości o postępach prac. Oczywiście o ile będzie to kontynuacja z oryginalną obsadą, A dla fanów serialu było by świetnie jak by pojawiło się kilka postaci z serialu, zgrabnie łącząc wątki serialowe z filmem.
Daywalker_Tczew dobrze mówisz ale niestety oni nie czytają naszych wypowiedzi a sami nie są aż tak domyślni :P zobaczymy, czy w ogóle wcielą w życie ten projekt. Musieliby niezłe efekty dać i duży mieć budżet w dobie dzisiejszego kina.