Jaka pisenka leci w zapowiedzi na tvp taki rockowy kawałek.
Jeśli mówimy o fabularnym GW.
°01 - Stargate Overture
°02 - Giza
°03 - Unstable
°04 - The Coverstones
°05 - Orion
°06 - The Stargate Opens
°07 - You're On The Team
°08 - Entering The Stargate
°09 - The Other Side
°10 - Mastadge Drag
°11 - The Mining Pit
°12 - King Of The Slaves
°13 - Caravan To Nagada
°14 - Daniel and Shauri
°15 - Symbol Discovery
°16 - Sarcophagus Opens
°17 - Daniel's Mastadge
°18 - Leaving Nagada
°19 - Ra - The Sun God
°20 - The Destruction of Nagada
°21 - Myth, Faith, Belief
°22 - Procession
°23 - Slave Rebellion
°24 - The Seventh Symbol
°25 - Quartz Shipment
°26 - Battle At The Pyramid
°27 - We Don't Want To Die
°28 - The Surrender
°29 - Kasuf Returns
°30 - Going Home
Czy to napewno o tym samym. Pyta się o jeden, co najwyrzej dwa kawałki ze zwiastunu, a ja tu widze cały sountrack.
Właśnie, właśnie, też to mnie interesuje. Film już kiedyś oglądałam, ale nurtuje mnie ten kawałek. On jest ze ścieżki dźwiękowej do tego filmu, czy tylko taki podstawiony?:>
właśnie miałem spytać o to samo...mam nadzieję, że jak zobaczę ten zwiastun, to sobie przypomnę, bo już kiedyś słyszałem tę piosenkę
No to tak. Tego kawałka nie ma na soudtracku z tego co widze. Śpiewa go na 100% MIke Patton. Niestety nie wiem z jaka formacją, ale znajdę, bo jak nie to mnie też strzeli. Od wczoraj się nad tym zastanawiam. Na początku myślałem, że to Tomahawk, ale nie znalazłem tego kawałka w dyskografii.. No i wiem.. To jest Peeping Tom!! Solowy projekt Mika Pattona. Polecam całą płytę. Utwór się nazywa "We're Not Alone Remix (Feat. Dub Trio)". Ale możebyć tam jeszcze jeden utwór, albo ten w troche innej wersji. Jak zobacze zwiastun to się nad tym zastanowię.
Dzięki za info. Pozwolę sobie zamieścić linka do tego utworu, tylko nie wiem czy to ta wersja, poszperam jeszcze. http://www.youtube.com/watch?v=uPn2so9-zwg
To nie jest raczej ta wersja, ale szukając w necie natknąłem się na kilka różnych, z różnymi gośćmi. Zdaje mi się, że w zwiastunie była wersja płytowa. Na stronie MySpace Peeping Tom'a można posłuchać 2 wersji. Tu link: http://www.myspace.com/peepingtomispatton , i kolejnej na profilu wydawcy Ipecac Recordings. Pozdrawiam i owocnych poszukiwań.
Mi sie wydaje,ze to jednak ta wersja.Oczywiste jest,ze zamieszcza w zwiastunie najlepszy i najbardziej chwytliwy moment numeru,czyli refren.Mam juz cala plyte,niestety nie ma na niej normalnej wersji piosenki "We're Not Alone".Gdyby ktos ja mial na swoim kompie to prosze o kontakt.Pozdrawiam.
Obawiam się, że to jest najnormalniejsza wersja, przygotowana na płytę. Polecam odsłuchanie wersji bez dopisku "remix" na profilu Ipecac: http://www.myspace.com/ipecacrecordings . To jest chyba pierwotna wersja utworu.
Nie chce być niemiły,ale chyba jestem ślepy?Bo nie ma pierwotnej wersji na ten stronie.Nie masz jej może na kompie?Byłbym zainteresowany.A i płyta bardzo pozytywna.:D
W którym zwiastunie slyszycie ta muzyke ?? Ja slucham ale nijak nie moge sobie tego utworu skojarzyc. Moze nie mam sluchu ale to aby napewno to ?
W zwiastunie na TVP 1. Był on zmontowany i zmiksowany (dodanie muzyki i takie tam) przez ekipe z TVP 1. Nie jest to zaden oficjalny zwiastun dystrybutora i ten utwór nie mam absolutnie nic wspólnego z filmem (dzieli je ponad 10 lat, film jest z '94, a utwór z 2006).
A inne wersje tego utworu są do odsłuchania na profilach MySpace wydawnictwa Ipecac i zespołu Peeping Tom. I niestety posiadam tylko wersję płytową.